منتظر یک داستان معمایی و جنایی پرهیجان باشید

سریال بازنده؛ معما، جنایت و مکافات

علیرضا کمالی، صابر ابر و سارا بهرامی ستاره‌های این سریال معمایی هستند

سریال بازنده یک مجموعه معمایی است که به‌صورت اختصاصی از پلتفرم فیلیمو منتشر می‌شود. اینجا معرفی سریال را مشاهده می‌کنید و آخرین خبرها درباره این سریال.

درباره سریال بازنده

نگاهی کلی به سریال بازنده تا پخش قسمت دهم
ورای یک شک معقول

درباره بازنده که سریال خوبی شده است
بر لبه تاریکی

چرا قسمت نهم بازنده، یکی از بهترین اپیزودها بود؟
در ستایش خشونت!

نکاتی درباره سریالی متفاوت، با ساختاری محکم در محتوا و فرم
بازنده، برنده است!

یادداشتی درباره قسمت اول سریال بازنده و فضایی که ساخت
یک همسایه مرموز

نگاهی به سریال بازنده و کارگردان ناشناخته‌اش
گمشده در تاریکی

بهترین سریال های ایرانی نمایش خانگی

خلاصه داستان سریال بازنده

به دلیل معمایی بودن داستان و حفظ جذابیت آن برای مخاطبان، اطلاعات دقیقی درباره سریال بازنده Loser منتشر نشده ولی خلاصه داستان آن، این متن مبهم و رازآلود است: کارآگاه کیانی، درگیر پرونده‌ای پیچیده می‌شود که رازهای بزرگی از یک خانواده را برملا می‌کند. آنطور که پیداست ما با سریالی جنایی و رازآلود طرفیم که قرار است یک پلیس، راز این ماجرا را به دست آورد.

بازیگران و عوامل سریال بازنده

امین حسین‌پور، نویسنده و کارگردان این سریال و احسان ظلی‌پور تهیه‌کننده آن است. این کارگردان، پیش‌تر سریال کوتاه درمانگر را در ژانری جنایی و رازآلود برای فیلیمو ساخته است. بازنده دومین تجربه حسین‌پور در این ژانر محسوب می‌شود.

اما گروه بازیگران اصلی مینی‌سریال بازنده که بسیار هم کنجکاوی‌برانگیز است، از این قرار است؛ علیرضا کمالی، سارا بهرامی، صابر ابر، صدف اسپهبدی، رویا جاویدنیا، محمد علی‌محمدی، امیر غفارمنش، مهدی رکنی، علی مردانه، الهه اذکاری، ترنم کرمانیان، امیرحسین رضازاده، سپیده مولوی، ستاره قهرمانی و با حضور پیمان قاسمخانی.

مدیر فیلمبرداری: آرش رمضانی، تدوین: سیاوش کردجان، طراح و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، طراح لباس: مارال جیرانی، طراح صحنه: امین حسین پور، مدیر تولید: پوریا زمانی، موسیقی: پیام آزادی، مدیر صدابرداری: محمود کاشانی، طراح چهره پردازی: مهدی صیاد، سرپرست گروه برنامه‌ریزی و کارگردانی: علی مردانه، دستیار اول کارگردان: رضا مسعودی، برنامه ریز: حمید غفارزاده، منشی صحنه: فائزه فرزام، مدیر تدارکات: مرتضی اسکندری، طراح جلوه ویژه بصری: کامیار شفیع پور، طراح جلوه ویژه میدانی: مجید حیدریی و عکاس: محمد مهدی دل‌خواسته.

 

زمان پخش و تعداد قسمت های سریال بازنده

سریال معمایی بازنده در آخرین جمعه تابستان ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ از فیلیمو پخش شد. تعداد قسمت‌های این مجموعه ۱۱ قسمت در نظر گرفته شده  و جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ قسمت آخر بازنده در معرض نمایش قرار گرفت.

 

موزیک ویدئو سریال بازنده با صدای روزبه بمانی

آیا بازنده اقتباس است؟

سریال بازنده بعد از سریال‌های یاغی، قطب شمال و زخم کاری چهارمین اثر اقتباسی فیلیمو است که اقتباسی از یک رمان است. رمان «زن همسایه» نوشته شاری لاپنا یک رمان جنایی و معمایی است که روایتی دلهره‌آور دارد و امین حسین‌پور تلاش کرده است استخوان و اسکلت اثر خود را بر پایه این رمان که از آثار برگزیده سال 2016 است بنا کرده است.

عنوان فرعیِ «تقریبا هر کاری از آدم‌ها برمی‌آید» که روی جلد کتاب «زن همسایه» نقش بسته است، نوید یک داستان هیجان‌انگیز و جنایی را به خواننده می‌دهد. داستان این رمان از مهمانی شام دو زوج که در همسایگی یکدیگر زندگی می‌کنند شروع می‌شود و در همان فصل‌های ابتدایی با اولین اتفاق مواجه می‌شویم: نوزاد آنه و مارکو ربوده می‌شود. اما این تنها اتفاق تکان‌دهنده داستان نیست؛ رمان با ورود پلیس و تحقیقات آنها پیش می‌رود و در این میان از رازها، فریب‌ها و دروغ‌هایی که بین این زوج‌های همسایه وجود داشته پرده برداشته می‌شود. کتاب «زن همسایه» اثری از شاری لاپنا، رمانی در سبک جنایی، معمایی و دلهره‌آور است که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. این رمان که از پرفروش‌های نیویورک‌تایمز و ساندی‌تایمز بوده، برنده جوایز و عناوینی مانند «کتاب سال WHSmith» در سال ۲۰۱۶، «عنوان شماره ۱ داستان بزرگسالان در بریتانیا» در سال ۲۰۱۷ و «پرفروش‌ترین کتاب» در چند فهرست و جایزه کتاب کانادا و بریتانیا شده است. کتاب «زن همسایه» را نشر آموت با ترجمه عباس زارعی به فارسی ترجمه کرده است.

داستان کتاب زن همسایه چیست؟

داستان کتاب «زن همسایه» از یک مهمانی تولد شروع می‌شود؛ آنه و مارکو به خانه همسایه دیوار به دیوارشان رفته‌اند و به نوبت به نوزاد شش ماهه خود که در خانه گذاشته‌اند سر می‌زنند. اما هنگامی که پس از نیمه‌شب به خانه بازمی‌گردند، با درِ باز خانه و تخت خالی بچه مواجه می‌شوند: کودک‌شان ربوده شده است. پلیس وارد می‌شود و به بازرسی خانه و بازجویی از والدین و همسایه‌ها می‌پردازد. در این میان، کارآگاه راسبک حس می‌کند این زوج چیزهایی را مخفی می‌کنند. او پس از پیدا نکردن مدرکی مبنی بر ورود شخصی غریبه به خانه، به والدین بچه مظنون می‌شود. اما در ادامه معلوم می‌شود که ماجراهای پیچیده‌تری هم در جریان است؛ از همان صفحه اول کتاب، بذر شک و نگرانی در دل خواننده کاشته می‌شود.

آنه که درگیر افسردگی پس از زایمان است، حس خوبی بابت حضور بدون فرزندش در مهمانی ندارد و به‌علاوه، به رابطه بین مارکو و زن همسایه مشکوک شده است. ریتم سریع کتاب در روایت اتفاقات، حس ترس و آشفتگی آنه و مارکو پس از گم شدن فرزندشان را به خوبی به خواننده منتقل می‌کند. در طی تحقیقات پلیس، آنه و مارکو متوجه می‌شوند که هر کدام رازهایی را سال‌ها از همدیگر پنهان کرده‌اند. این رازها، دروغ‌ها و خیانت‌هایی که در طول داستان فاش می‌شوند و همچنین تعلیق‌های آن، باعث می‌شود زمین گذاشتن کتاب کار راحتی نباشد. شخصیت‌پردازی کاراکترها نیز به خوبی انجام شده است و خواننده احساسات آنها را درک می‌کند. در مجموع، خواندن این پرمخاطب و پرهیجان به علاقمندان رمان‌های پلیسی و معمایی پیشنهاد می‌شود.

صابر ابر و محمد علی محمدی و صدف اسپهبدی در قسمت اول سریال بازنده

بخشی از کتاب زن همسایه

آنه طنین صدای جیغش را درون سرش و روی دیوارها می‌شنود، فریاد او همه جا را پر کرده است. بعد ساکت می‌شود و در حالی که دستش را جلوی دهانش گذاشته است، جلوی تخت خالی بچه خشکش می‌زند. مارکو کورمال کورمال دنبال کلید برق می‌گردد. هر دو به تخت خالی بچه خیره می‌شوند، جایی که نوزادشان باید آنجا باشد. امکان ندارد نباشد! کورا به تنهایی نمی‌توانسته از تخت خارج شود. او یک نوزاد شش ماهه بیشتر نیست.

آنه آهسته می‌گوید: «به پلیس زنگ بزن.» بعد بالا می‌آورد و مایع توی شکمش روی انگشتانش و بعد روی کف چوبی اتاق می‌ریزد. اتاق بچه به رنگ زرد کره‌ای ملایم رنگ شده و تصویر بره‌هایی که جست و خیز می‌کنند، روی دیوارها نقش بسته است. فورآ بوی ترس و وحشت فضای اتاق را پر می‌کند.

مارکو قدرت حرکت را از دست داده است. آنه به او نگاه می‌کند. مارکو شوکه شده و به تخت خالی خیره مانده است، انگار هنوز باورش نمی‌شود. آنه ترس و گناه را در چشمان او می‌بیند و شروع می‌کند به شیون کردن؛ صدایی تیز و ترسناک مانند صدای حیوانی که درد می‌کشد.

آنه ازهال عبور کرده و خود را به اتاق خواب می‌رساند، تلفن را از روی میز برمی‌دارد و با ۹۱۱ تماس می‌گیرد. دستانش می‌لرزند، گوشی تلفن هم به مایع استفراغ او آلوده می‌شود. مارکو بالاخره خودش را پیدا می‌کند. آنه صدای او را می‌شنود که دارد به سرعت در طبقه دوم راه می‌رود. مارکو دستشویی و حمام بالای راه پله را چک می‌کند، بعد از کنار آنه رد می‌شود و به اتاق آخر سر می‌زند؛ اتاقی که آن را به دفتر کار تبدیل کرده‌اند. آنه تعجب می‌کند که چرا مارکو دارد خانه را جستجو می‌کند. انگار بخشی از ذهن آنه جدا شده و دارد منطقی فکر می‌کند. نوزاد آنها به تنهایی قادر به حرکت نیست؛ بنابراین نمی‌تواند در حمام یا اتاق کار باشد.

کسی بچه آنها را برده است.

وقتی منشی پلیس گوشی را برمی‌دارد، آنه فریاد می‌زند: «یکی بچه‌مون رو دزدیده!» دیگر نمی‌تواند خود را آرام کند و به سؤالات منشی جواب بدهد.

منشی پلیس می‌گوید: «درک می‌کنم، خانم. سعی کنید آروم باشید، پلیس تو راهه.»

آنه گوشی را می‌گذارد. تمام بدنش می‌لرزد. حس می‌کند دوباره دارد حالش بد می‌شود. به کار خودشان فکر می‌کند. آنها بچه را توی خانه تنها گذاشته بودند. آیا این کار غیرقانونی است؟ باید باشد. چطور باید این موضوع را توضیح بدهند؟

مارکو دم در اتاق خواب ظاهر می‌شود، رنگ پریده و رنجور.

آنه فریاد می‌کشد: «تقصیر تو بود!» او را هل می‌دهد و رد می‌شود. به سمت دستشویی بالای پلکان می‌رود و دوباره بالا می‌آورد. این بار توی روشویی، بعد دستان لرزانش را می‌شوید و دور دهانش را پاک می‌کند. توی آینه نگاهی به خودش می‌اندازد. مارکو درست پشت سرش ایستاده است. نگاهشان در آینه به هم گره می‌خورد.

مارکو آهسته می‌گوید: «متأسفم، تقصیر من بود.»

 

پوستر رسمی سریال Loser

پوستر اصلی سریال بازنده
طرح از شیرین آذرپور | استودیو فیلیمو

پوستر سریال بازنده

نظرتان را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

434 نظر
  1. امیررضا می‌نویسد

    سلام این سریال پاییز پخش میشه یا زمستان یا اگه پخش نشد سال ۱۴۰۳ پخش میشه؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      هنوز خبری از وضعیت این سریال به دستمون نرسیده. مطمئن بشیم همینجا اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

  2. بازنده می‌نویسد

    سلام حالا که زخم کاری۲ هم پخش شده میشه تاریخ پخش این سریال رو هم بگید؟

  3. Reza ali mohammadi می‌نویسد

    کی قراره پخش بشه پس

  4. بازنده می‌نویسد

    این صفحه از ۲۴ خرداد به روز رسانی نشده چرا؟
    زمان پخشش رو اعلام نمی‌کنید؟
    مثل درمانگر تمام قسمتهاش با هم میاد؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      معلوم بشه به‌روز میکنیم

  5. محسن می‌نویسد

    چرا هیچ خبری از این سریال نمیشه

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      یه سکوت محضی همه جا رو دربرگرفته!

  6. Aghaei می‌نویسد

    سلام فیلیمو بازنده شهریور میاد یا میره واسه ماه های دیگه؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      هنوز زمان پخش، نهایی نشده. به محض قطعی شدن، همینجا اعلام می‌کنیم.

  7. پیام می‌نویسد

    سلام وقت بخیر به زودی بازنده کی میشه پخش؟؟؟؟
    سوال دوم از سریال ماه رخسار، مست عشق و گناه فرشته چه خبر کی میان؟ میشه حتما توضیحی حتی کوتاه بدید؟

  8. امیررضا می‌نویسد

    سلام فلیمو سریال گناه فرشته برای شماست کی پخش میشه و برنامه آخرین ایستگاه با و هتل عمارت برای شماست؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      همه مواردی که گفتید هنوز مشخص و نهایی نشده. وگرنه اطلاع‌رسانی میکردیم.

  9. سعید می‌نویسد

    سلام
    چقد احتمال داره قبل زخم کاری بیاد

  10. علی می‌نویسد

    سلام
    احتمالش چقدره قبل مهر بیاد

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      امیدواریم برسه. احتمالش زیاده

  11. Am می‌نویسد

    سلام
    چرا یه خبری از بازنده نمیدید؟؟؟؟
    میشه بگید که چقدر احتمال داره در ماه شهریور بیاد؟؟؟
    با تشکر از پاسخگوییتون.

  12. Am می‌نویسد

    سلام
    میشه بگید که تا قبل پاییز بازنده میاد یا نه؟؟؟؟
    با تشکر از پاسخگوییتون.

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      به زودی اعلام میشه. تا این لحظه، نه. ولی اگه مراحل تولید با سرعت بیشتری پیش بره، همین‌جا اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

  13. Aghaei می‌نویسد

    فیلیموی عزیز از این سریالم یه خبری بده
    فیلمبرداریش تموم شده؟
    چه زمانی پخش میشه؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      بله بله. به زودی خبرهایی درباره این سریال هم به اطلاع‌تون میرسه.

  14. رضا می‌نویسد

    فیلیموشات عزیز، برای شهریور و فصل پاییز چه سریال ها و برنامه های رئالیتیسو گیم شو جدیدی دارین؟ تعدادشون زیاده یا کمه؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      راستش باید یه کم صبر کنید… ما هم همینطوریم

  15. رضا می‌نویسد

    سلام فیلیمو شات عزیز، پس کی سریال بازنده میاد؟ یه سوال دیگه اینکه به غیر از سریال بازنده و زخم کاری۲ ، سریالای دیگه ای رو در دست ساخت دارید، یعنی امیدوار باشیم که فیلیمو هم مثل پلتفرم های خارجی مثلا نتفلیکس همیشه سریال داشته باشه و حتی بیشتر کنه تعداد سریالاشو؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      امیدوار که حتما باشید. ما سعی می‌کنیم برای هر ماه سریال خوب داشته باشیم. کاش شرایط کار هم شبیه نتفلیکس بود.

  16. A می‌نویسد

    چرا هیچ خبری از این سریال نمیدید؟

  17. مهدی می‌نویسد

    این سریال تا شهریور پخش میشه؟

  18. Ali می‌نویسد

    مرداد ماه پخش نمیشه؟

  19. Aghaei می‌نویسد

    چرا از این سریال هیچ خبری نمیاد؟؟

  20. امید فرهادی می‌نویسد

    تا ۱۵ مرداد پخش میشه یانه فیلیمو جان
    شما نوشتید با پایان فصل بهار سریال های جدید رو پخش میکنید
    الان شمه سریال حیثیت رو پخش کردین که اونم همش تاریخ پخشش جابه جا میشه
    پیکولو هم که مال کودک و نوجوان است ساخت یه مینی سریال یعنی آنقدر طول میکشه

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      خیلی بیشتر از چیزی که فکر می‌کنید طول میکشه معمولا. ولی امیدواریم بعد از محرم پیش‌تون روسفید باشیم.

  21. کیا می‌نویسد

    فیلمو جان میگم سریال اسپینچر رو کاش خریداری فرماینن چون هنوز هیچ پلتفرمی نخریدش و سریال خفنی است

  22. عباس می‌نویسد

    خبری نشد؟

  23. حسین می‌نویسد

    این اول میاد یه زخم کاری فیلیمو جان؟

  24. parsa می‌نویسد

    ممنون از پاسختون باز هم ای کاش سریال هفت توسط شما پخش میشد در کشور ایران بهترین و عالی ترین پلتفرم انلاین فیلیمو هست مطمئنا تا مدت خیلی زیادی هیچ پلتفرمی نمیتواند با شما رقابت کند مثل الان که من هیچ رقیبی برای شما نمیبینم

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      لطف دارید. رقیبان می‌رسند دسته به دسته. مهم اینه که مخاطب راضی باشه.

  25. parsa می‌نویسد

    کاش سریال های هفت و آمستردام و پدر گواردیولا شما پخش میکردید دلیل قبول نشدن این سریال ها توسط شرکت فیلیمو چی بوده؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      علت‌های زیادی می‌تونه داشته باشه؛ مثلا به فیلیمو پیشنهاد نشده که رد بشه، مثلا کیفیتش مورد تایید فیلیمو نبوده، مثلا قیمت پیشنهادی برای خرید، بالاتر از استاندارد فیلیمو بوده. دلایل زیادی میتونه داشته باشه.

  26. A می‌نویسد

    سلام این خبر درسته که قراره از ده مرداد پخشش رو شروع کنه؟

  27. امیررضا می‌نویسد

    سلام درسته۱۰ مرداد پخش میشه

  28. شهرزاد می‌نویسد

    سلام
    چرا هیچ عکسی یا تیزر پخش نمیکنین؟

  29. نهنگ آبی می‌نویسد

    پس کی میاد

  30. رضا می‌نویسد

    ای کاش یه توضیحی کوچیک و مختصر میدادید، ممنون میشم ، در مورد تعداد قسمتای سریالا و کوتاه بودن تعداد قسمتها و نساختن سریالای ۲۵ الی ۳۰ قسمتی

  31. رضا می‌نویسد

    سلام چرا سریالاتون اکثرا مینی هستن یعنی چرا تعداد قسمتاشون کمه، چرا سریالای ۳۰ قسمتی یا حدودا ۲۵ قسمت نمیسازید ، هنوز شروع نشده تموم میشه

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      دلیل و پاسخ طولانی‌ای داره. یکبار باید سرحوصله و وقت درباره‌اش حرف بزنیم…

  32. Aghaei می‌نویسد

    از اینستاگرام اومدم اینجا😂
    بازنده رو پخش کنید دیگه
    تا پخش نکنید من همه جا هستم، پخش کنید از دست من راحت بشید😂

  33. Hoseini می‌نویسد

    سلام این سریال این ماه میاد یا بیشتر طول میکشه؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      امیدواریم برسه.

  34. محمد می‌نویسد

    فیلیمو جان برا جمعه برنامه ای نداربد؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      منتظریم برسه…

  35. .. می‌نویسد

    سلام جمعه این هفته سریال جایگزین رهایم کن پخش میشه؟

  36. مریم می‌نویسد

    دوستان چند تا بهاره اومد بعد پیکولو میاد بعد هم حیثیت میاد بازنده احتمالا لعد حیثیت میاد

  37. علی گاد می‌نویسد

    سلام لطفا یه جواب بدید راجب این سوالم
    ایا بعد رهایم کن حیثیت یا بازنده کدوم احتمالش بیشتره که بعد رهایم کن بیاد؟

  38. عرفان می‌نویسد

    پوستر اصلی که این نیست؟؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      نه. پوستر اصلی، اسم بازیگران رو داره… پوستر اولیه است

  39. علی می‌نویسد

    جایگزین سریالی میشه یا نه؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      امیدواریم برسه تا نیمه تابستان

  40. امیررضا می‌نویسد

    سلام درسته مرداد پخش میشه این و زخم کاری

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      بستکی به سرعت فیلمبرداری داره…

  41. علی می‌نویسد

    خیلی ریز دارید میگید که حیثیث جایگزین رهایم کنه دیگه😂

  42. جاوید گنجی می‌نویسد

    آقای فیلیمو
    فقط همینو بگید که احتمال داره تو تیر بیاد یا نه؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      تیم تولید دارند همه تلاششون رو می‌کنند. ولی بعیده به تیرماه برسه.

  43. A می‌نویسد

    سلام مدت زمان هر قسمت هم مثل درمانگر کمه؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      قسمت اولش دستمون برسه، میگیم!

  44. امیر حسین می‌نویسد

    تایم هر قسمتش هم کوتاهه یا فقط تعداد قسمتاش کمه ؟

  45. امیر حسین می‌نویسد

    مثل درمانگره اینم ؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      بی ارتباط نیست

  46. رضا می‌نویسد

    این سریال چند قسمته؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      به زودی اعلام می‌کنیم. سریال بلند نیست.

  47. علی می‌نویسد

    الان زودترین سریالی که میاد مگه تموم عمر چند تا بهاره است بعدش هم پیکولو
    سریال بعدی بازنده است حیثیث یا زخم کاری؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      خیلی درست حدس می‌زنید. 🙂

  48. عرفان می‌نویسد

    میگن عقرب عاشق از ابتدای تیرماه پخشش شروع میشه.
    دست به کار شید خو

  49. امیررضا می‌نویسد

    سلام بازیگرانش همینن یا بازم هستن

  50. شهرزاد می‌نویسد

    فیلیمو داره میترکووونههه
    ممنوووونمممم

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      🙂