حقایقی درباره انیمیشن‌های داستان اسباب‌ بازی

رکورددار طولانی‌ترین انیمیشن کامپیوتری

آیا همیشه تام هنکس به جای وودی حرف می‌زند؟ پدر اندی چرا در انیمیشن داستان اسباب بازی نیست؟

یکی از جذاب‌ترین انیمیشن‌هایی که کمپانی پیکسار تولید کرده‌، انیمیشن سریالی داستان اسباب‌ بازی است. این کارتون سینمایی و محبوب در ۴ قسمت تولید و اکران شده که هر یک از این قسمت‌ها در تاریخ‌های مختلفی منتشر شده‌اند. در واقع داستان اسباب‌ بازی نخستین انیمیشنی است که از کمپانی پیکسار مورد توجه مخاطبان بسیاری قرار گرفت. این انیمیشن توانست علاوه بر مخاطبان کودک و نوجوانان، جوانان و بزرگسالان را نیز تحت تاثیر قرار دهد. محتوای منحصر به فرد و جذاب این داستان، موجب شد تا پیکسار سایر قسمت‌های این انیمیشن را نیز تولید کند. نکات و حقایق جالبی درباره داستان اسباب‌ بازی وجود دارد که با یک بار دیدن ممکن است متوجه آن نشوید. حقایقی که سازندگان فیلم از آن خبر دارند و گاهی با خود شرکت تولید‌کننده و عوامل سازنده ارتباط دارد.

در سال ۱۹۸۸ یک انیمیشن کوتاه به نام داستان اسباب‌ بازی فلزی منتشر شد. این کارتون پس از انتشار توانست موفقیت‌های زیادی را کسب کند و با استقبال مناسبی روبه‌رو شود. یکی از این موفقیت‌ها دریافت جایزه انیمیشن کوتاه اسکار بود. پس از این تجربه فوق‌العاده، کمپانی پیکسار تصمیم گرفت تا داستان اسباب‌ بازی‌ها را بر اساس این کارتون کوتاه بسازد. البته در این انیمیشن، اسباب‌ بازی فلزی نیز در چند صحنه حضور دارد.

  • قسمت دوم داستان اسباب‌ بازی توانست مبلغی بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار را از فروش کسب کند و این مبلغ قابل توجهی برای تولیدکنندگان این انیمیشن بود.
  • قسمت سوم داستان اسباب‌ بازی پس از تولید و اکران، توانست جایزه بهترین انیمیشن سال را دریافت کند. همچنین این کارتون توانست نامزد دریافت عنوان بهترین فیلم نیز شود.

داستان اسباب بازی ها

  • شخصیت سید آنقدرها هم بد نیست! اگر قسمت اول این انیمیشن را به یاد داشته باشید، متوجه خواهید شد که سید همان پسر بچه‌ای است که با عروسک‌ها رفتار مناسبی نداشت. مخصوصا عروسک‌های اندی. اما در حقیقت اینطور نبود؛ چرا که سید تنها قصد داشت تا عروسک‌های جدیدی را بسازد و از این موضوع خبر نداشت که ممکن است اسباب‌ بازی‌ها نیز زنده باشند. اگر شرایط خانوادگی سید را هم در نظر بگیریم، متوجه خواهیم شد که او جز چسباندن اجزای اسباب‌ بازی‌ها به یک دیگر و خلق اسباب‌ بازی جدید کار دیگری نداشت. پدر سید، فردی دائم‌الخمر بود و سید هیچ دوستی برای بازی و سرگرم شدن نداشت. همین امر نیز موجب شد تا سید تنها قربانی تصمیم‌های نادرست خانواده‌اش شود.

بهترین انیمیشن های جهان

  • در صحنه‌ای از فیلم ماشین سیار پیتزا را می‌بینیم که در حال پرسیدن آدرس است. این ماشین به دنبال آدرس بلوار وست کاتینگ می‌گردد. بلوار وست کاتینگ در واقع مکانی است که استودیو پیکسار در آن واقع شده است.
  • شاید باورش برای مخاطبان و علاقه‌مندان به انیمیشن داستان اسباب‌ بازی سخت باشد که بدانند در ابتدا قرار بود نقش شرور تمامی داستان‌ها، وودی باشد. در حقیقت وودی قرار بود فردی باشد که سایر اسباب‌ بازی‌ها را اذیت می‌کند؛ اما در نهایت ماهیت این اسباب‌ بازی تغییر کرد و به یکی از شخصیت‌های محبوب داستان اسباب‌ بازی تبدیل شد. این شخصیت در تمامی قسمت‌ها در حال نجات اسباب‌ بازی‌ها است و جان خودش را برای نجات دیگران به خطر می‌اندازد.

بازلایتر

  • اگر به پلاک‌های درج شده بر روی ماشین‌ها توجه کنید، خواهید دید که تمامی آنها تاریخ نوامبر ۱۹۹۵، یعنی تاریخی که داستان اسباب‌ بازی‌ها برای اولین بار اکران شد، را دارند.
  • جالب است بدانید که ابتدا قرار بود نام این انیمیشن، تو یک اسباب‌ بازی هستی باشد؛ اما در نهایت نام آن تغییر کرد.
  • اولین قسمت این کارتون توانست رکورد طولانی‌ترین فیلم با انیمیشن‌های کامپیوتری را در تاریخ به ثبت برساند.
  • اسباب‌ بازی باز‌لایتر در دنیای واقعی از روی نام یک فضانورد برداشته شده است. نام این فضانورد باز آلدرین است که دومین انسانی بود که توانست پایش را روی کره ماه بگذارد.
  • نسخه نهایی انیمیشن داستان اسباب‌ بازی۲ پاک شد. خواندن این خبر شاید ساده باشد؛ اما برای سازندگان این انیمیشن، خیلی گران تمام می‌شد. یکی از عوامل شرکت پیکسار بیان کرده بود که نسخه نهایی داستان اسباب‌ بازی۲  قبل از نمایش به صورت کامل حذف شده است. او علت این مشکل را خرابی کد‌ها بیان کرده بود. درست زمانی که همه از این اتفاق ناراحت و غمگین بودند، کارگردان فنی اعلام کرد که به صورت کاملا اتفاقی یک نسخه از این انیمیشن را دارد. این کارگردان توانست ناجی کمپانی بزرگ پیکسار را در آن زمان باشد.

وودی و باز لایتر

  • در سال ۲۰۱۳ مردم با عروسک‌های واقعی صحنه به صحنه فیلم داستان اسباب‌ بازی را بازسازی و اجرا کردند.
  • ابتدا قرار بود داستان اسباب‌ بازی به صورت موزیکال ساخته شود که جان لستر کارگردان این فیلم پیشنهاد را رد کرد.
  • هرچند باربی یکی از معروف‌ترین بخش‌های داستان اسباب‌ بازی ۲ است، اما ابتدا قرار بود که او به عنوان یکی از قهرمانان اصلی فیلم اول نیز حضور داشته باشد. او قرار بود شخصیت مورد علاقه وودی باشد، اما در نهایت او را حذف کردند. خوشبختانه او بعدا ظاهر می‌شود، چون حضور او یکی از بهترین بخش‌های این فیلم است!

بهترین انیمیشن‌های سریالی جهان

  • پدر اندی هرگز در فیلم‌ها دیده نمی‌شود یا نامی از او برده نمی‌شود، و گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد دلیل آن وجود دارد. آیا او مرده است؟ آیا والدین اندی طلاق گرفته‌اند؟ شاید او همیشه سر کار باشد؟ اما دلیل واقعی بسیار پیش پا‌افتاده است. پدر اندی آنجا نیست زیرا جان بخشیدن به یک انسان دیگر بسیار گران بود! آنها تصمیم گرفتند که او برای داستان مورد نیاز نیست و او را کنار گذاشتند تا پول پس‌انداز کند!
  • تام هنکس همیشه جای وودی حرف نمی‌زند. تام نقش‌های صوتی زیادی به عنوان وودی داشته، نه تنها در فیلم‌ها، بلکه برای اسباب‌ بازی‌ها، بازی‌های ویدیویی و تبلیغات که برادرش جیم در واقع گاهی اوقات صداپیشگی این شخصیت را برای پروژه‌های دیگر انجام می‌دهد! بنابراین اگر فکر می‌کنید که هر جا وودی را می‌بینید صدای تام را می‌شنوید، به یاد داشته باشید که ممکن است جیم باشد! خوشبختانه صدای آنها تقریباً یکسان است.

وودی و داستان اسباب بازی‌ها

نظر شما چیست؟

ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

1 دیدگاه
  1. محمد هادی دباغی می‌نویسد

    سلام واقعا انیمیشن داستان اسباب بازی ها انیمیشن عالی من هنوز دوست دارم این انیمیشن ولی اگر قسمت ۵ بسازید و مدت زمان یک زره طولانی از قسمت ۴ باشه و عالی قسمت ۵ بسازید خیلی خوب می شه و تازه خیلی خوب میشه تولید قسمت مختلف ادامه داشته باشه تا وقتی که انیمیشن به آن صحنه برسه که اندی از دانشگاه برگشته آمده پیشه بانی اسباب بازی تحویل بگیره و آخرش دیگه تمام بشه پس خواهشند تولید این انیمیشن فلن ادامه داشته باشه و عالی بسازید ممنون از