از «دوزن» تا «جیران» پنجه در پنجه نقش‌های متنوع و متفاوت

مریلا زارعی؛ ملکه نقش‌ها

۲۵ فروردین روز تولد این بازیگر مطرح سینمای ایران است

بیست و پنجم فروردین ماه سالروز تولد مریلا زارعی بازیگر سینما و تلویزیون است. او از سال ۱۳۷۴ و با نقش آفرینی در فیلم جنگی «پاتک» ساخته علی اصغر شادروان فعالیت در سینما را شروع کرد و تا به حال در بیش از چهل فیلم سینمایی و بیش از پانزده سریال تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی ایفای نقش کرده است. بیست و شش سال فعالیت در سینما و حضور در بیش از ده فیلم کمدی و درام اجتماعی پرفروش و پرتماشاگر، مریلا زارعی را نزد مخاطب عام در جایگاه ویژه قرار داده است. از فیلم‌هایی چون «دوزن»، «تکیه بر باد»، «دعوت»، «درباره الی»، «جدایی نادر از سیمین»، «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند»، «بادیگارد» تا «مجردها»، «خروس جنگی»، «نیش زنبور» و «خوابم می‌آد».

چهره‌ها از نمای فیلیموشات

دهه ۷۰ | شانس حضور در بهترین فیلم تهمینه میلانی

مریلا زارعی با اینکه از اواسط دهه ۷۰ فعالیت در سینما را آغاز کرد اما تعداد آثار اکران شده او در این دهه دقیقا هم اندازه تعداد انگشتان یک دست است. دو فیلم نسبتا پربیننده، یک فیلم پرتماشاگر، یک فیلم میانه جدول و یک فیلم شکست خورده در گیشه.

مهم‌ترین حضور مریلا زارعی در این دهه، نقش‌آفرینی در نقش مکمل فیلم «دو زن» ساخته تهمینه میلانی است. فیلمی که هم در هفدهمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۷۷) با تحسین روبه‌رو شد و هم در گیشه سال ۱۳۷۸ تعداد بیشماری تماشاگر را جذب سالن‌های سینما کرد و با اختلافی میلیمتری نسبت به فیلم «قرمز» ساخته فریدون جیرانی در رده دوم پربیننده‌ترین‌های سال ایستاد. بیش از ۳ میلیون تماشاگر به دیدن فیلم تهمینه میلانی رفتند و با مشاهده بازی تحسین‌برانگیز نیکی کریمی و محمدرضا فروتن و دنبال کردن فیلمنامه جذاب و سیمرغ بگیر فیلم، سالن را ترک کردند.

نیکی کریمی و مریلا زارعی در فیلم دو زن
نیکی کریمی و مریلا زارعی در فیلم دو زن

«پاتک» ساخته علی اصغر شادروان اولین فیلم با نقش آفرینی مریلا زارعی بود که در سال ۱۳۷۵ به روی پرده می‌رفت و با استقبال خوب تماشاگران روبه‌رو شد و بیش از یک میلیون بیننده به دیدن فیلم رفتند و رتبه ششم جدول پربیننده‌های سال به فیلم «پاتک» رسید. «روی خط مرگ» ساخته شفیع آقامحمدیان و «زن شرقی» به کارگردانی رامبد لطفی دیگر فیلم‌های مریلا زارعی بودند که قبل از «دوزن» و به ترتیب در سال‌های ۱۳۷۶ و ۱۳۷۷ در سینماها به روی پرده رفتند و به ترتیب بیش از ۴۰۰ هزار و نزدیک به ۶۰ هزار تماشاگر به دیدن این دو فیلم رفتند.

بعد از «دوزن» حضور در ملودرام «تکیه بر باد» ساخته داریوش فرهنگ و با نقش‌آفرینی امین حیایی، مریلا زارعی و لعیا زنگنه در اکران سال ۱۳۷۹ بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار بیننده به سالن‌های نمایش دهنده رفتند و رتبه پنجم جدول پرمخاطب‌ترین‌های سال به فیلم داریوش فرهنگ رسید.

 

نیمه اول دهه ۸۰ | سال‌های دور از تماشاچی

از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۸ مریلا زارعی در یازده فیلم سینمایی که در ژانرهای متفاوت و مختلفی هم ساخته شده بودند، نقش‌آفرینی کرد که تعداد تماشاگران هیچ کدام به یک میلیون نفر نرسید.

در این بین تنها کمدی «مجردها» ساخته اصغر هاشمی و با حضور محمدرضا فروتن، مریلا زارعی، مجید صالحی، الناز شاکردوست و آتیلا پسیانی موفق شد در سال ۱۳۸۴ حدود ۹۱۰ هزار تماشاگر جذب سالن‌های سینما کند و در رده چهارم جدول پربیننده‌های سال قرار گیرد.

درام «زن زیادی» دیگر ساخته تهمینه میلانی و کمدی کودکانه «نصف مال من نصف مال تو» که به ترتیب در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۶ در سینماهای ایران به نمایش درآمدند، توانستند بیش از ۶۰۰ هزار تماشاگر داشته باشند و به ترتیب رتبه‌های هفتم و ششم جدول پربیننده‌ترین‌های سال را به خود اختصاص دهند.

نامزدی مریلا زارعی برای کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن اصلی بیست و سومین جشنواره فیلم فجر دستاورد حضور او در فیلم تهمینه میلانی بود. درام «واکنش پنجم» باز هم ساخته تهمینه میلانی و کمدی فانتزی «سیزده گربه روی شیروانی» ساخته علی اکبر عبدالعلی زاده هم بیش از ۵۲۰ هزار تماشاگر جذب سالن‌های نمایش فیلم در سال‌های ۱۳۸۲ و ۱۳۸۳ کردند و رتبه‌های تک رقمی ششم و هشتم جدول پرمخاطب‌ترین‌های سال اکران را به دست آوردند.

«زاگرس» ساخته محمدعلی نجفی کم‌بیننده‌ترین فیلم مریلا زارعی طی این ۸ سال بود. تنها ۱۵ هزار بیننده به دیدن فیلم رفتند و رتبه چهل و نهم جدول پرتماشاگرترین‌های سال به فیلم نجفی رسید.

در این میان فیلم «حکم» ساخته مسعود کیمیایی با بازی کوتاه مریلا زارعی و با هنرنمایی بزرگانی چون عزت الله انتظامی، خسرو شکیبایی، لیلا حاتمی و بهرام رادان و پولاد کیمیایی که در سال ۱۳۸۴ به روی پرده رفت و افتتاحیه خیلی خوبی هم داشت در نهایت فقط توانست حدود ۳۹۰ هزار بیننده داشته باشد و در رده چهاردهم جدول پرتماشاگرترین‌های سال قرار گرفت.

مریلا زارعی در فیلم سرباز‌های جمعه
مریلا زارعی در فیلم سرباز‌های جمعه

«سربازهای جمعه» دیگر فیلم کیمیایی که پس از ۴ سال دوری از سینما و پس از «اعتراض» ساخته شد و در سال ۱۳۸۳ به روی پرده سینماها رفت یکی دیگر از آن یازده فیلمی بود که طی این ۸ سال اکران می‌شد. فیلم، با وجود حضور بازیگرانی چون محمدرضا فروتن، بهرام رادان، پژمان بازغی، پولاد کیمیایی، مریلا زارعی، اندیشه فولادوتد و عباس جهانبخش نتوانست روی پرده موفق باشد و تنها حدود ۳۲۰ هزار تماشاگر داشت و در رده سیزدهم جدول پربیننده‌ترین‌های سال ایستاد. شاید تنها نقطه قوت فیلم کیمیایی، نقش‌آفرینی درخشان مریلا زارعی باشد که سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن مکمل جشنواره بیست و دوم فیلم فجر را برای او به ارمغان آورد.

کمدی خوش ساخت «معادله» ساخته ابراهیم وحیدزاده که پیش‌بینی می‌شد با استقبال خیلی خوبی روبه‌رو شود در گیشه سال ۱۳۸۳ موفق نبود و با نقش‌آفرینی حسین یاری، مریلا زارعی، سعید پورصمیمی، ثریا قاسمی، آزیتا حاجیان و… تنها توانست حدود ۴۶۰ هزار بیننده جذب سالن‌های سینما کند و رتبه‌ای بهتر از دهم در جدول پرتماشاگرترین‌های سال نصیبش نشد.

درام روانشناسانه «هم‌نفس» ساخته مهدی فخیم زاده که بعدها به شکل سریال ۵ قسمتی هم از تلویزیون پخش شد در سینما چندان موفق نبود و در اکران سال ۱۳۸۳ تنها حدود ۴۷۰ هزار تماشاگر به دیدنش رفتند و رده پانزدهم جدول پرمخاطب‌ترین‌های سال به فیلم فخیم زاده رسید.

«دست‌های خالی» ساخته ابوالقاسم طالبی که در رأس گروه بازیگرانش خسرو شکیبایی در آخرین سال زندگی‌اش خودنمایی می‌کرد نقش‌آفرینی درجه یک مریلا زارعی را با خود داشت، با وجود برخورداری از یک داستان احساسی و تا حدودی ماورایی نتوانست در گیشه بدرخشد و نزدیک به ۱۷۰ هزار بیننده فیلم را در سالن‌های سینما دیدند و فیلم طالبی در رتبه بیست جدول پرمخاطب‌ترین‌های سال ۱۳۸۶ قرار گرفت.

 

نیمه دوم دهه ۸۰ | نمایش فیلم‌های محبوب

از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۰ مریلا زارعی ۹ فیلم بر پرده سینماها داشت که از میان ۳ فیلم موفق شدند بالای یک میلیون مخاطب را جذب سالن‌های سینماها کنند: «دعوت» (ابراهیم حاتمی کیا)، «خروس جنگی» (مسعود اطیابی) و «جدایی نادر از سیمین» (اصغر فرهادی).

از ۶ فیلم باقیمانده، دو فیلم «درباره الی» (اصغر فرهادی) و «نیش زنبور» (حمیدرضا صلاحمند) هم توانستند گلیم خود را از آب بیرون بکشند و در اکران سال ۱۳۸۸ به ترتیب نزدیک به ۸۸۰ هزار و ۷۳۰ هزار بیننده از این دو فیلم دیدن کردند و رتبه‌های چهارم و هشتم جدول پربیننده‌های سال به این دو فیلم تعلق گرفت.

مریلا زارعی در یکی از قصه‌های فیلم اپیزودیک «دعوت» با نام «قصه بهار» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا در کنار فرهاد قائمیان و مریم سرمدی بازی کرد. فیلم در سال ۱۳۸۷ به روی پرده سینماها رفت و توانست بیش از یک میلیون تماشاگر جذب کند و در رده چهارم پرتماشاگرترین فیلم‌های سال بایستد.

کمدی نسبتا خوش ساخت «خروس جنگی» ساخته مسعود اطیابی که رضا عطاران، مریلا زارعی، احمد پورمخبر، کیومرث ملک مطیعی و… را در گروه بازیگرانش داشت، در سال ۱۳۸۸ اکران شد و با جذب بیش از یک میلیون نفر تماشاگر رتبه دوم جدول پرمخاطب ترین‌های سال را به خود اختصاص داد. در سال ۱۳۸۸ دو فیلم دیگر از مریلا زارعی بر پرده سینماها خودنمایی کردند.

«درباره الی» ساخته تحسین‌برانگیز اصغر فرهادی که ابتدا قرار بود نوروز به روی پرده برود اما با تاخیری یک ماهه اکران شد و نزدیک به ۸۰۰ هزار تماشاگر داشت و رده چهارم جدول پربیننده‌ترین‌های سال را از آن خود کرد.

مریلا زارعی در فیلم درباره الی
مریلا زارعی در فیلم درباره الی

کمدی «نیش زنبور» ساخته حمیدرضا صلاحمند که رضا کیانیان، رضا عطاران، مریلا زارعی، بیتا سحرخیز، ژاله صامتی، رضا داودنژاد و… را در گروه بازیگرانش می‌دید هم توانست بیننده‌های زیادی را به سالن نمایش بکشاند و حدود ۷۳۰ هزار بیننده از فیلم دیدن کردند. رتبه هشتم جدول پرتماشاگرترین‌های سال به فیلم صلاحمند رسید.

«دیگری» به کارگردانی فریدون حسن‌پور و «شیرین» ساخته عجیب و غریب عباس کیارستمی که به ترتیب در سال‌های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ به نمایش درآمدند، در گیشه به شدت شکست خوردند و به ترتیب حدود ۱۴ هزار نفر و حدود ۶ هزار نفر بیننده‌های این دو فیلم بودند و رتبه‌های ۵۵ و ۶۸ جدول پرتماشاگرترین‌های سال برای این دو فیلم ثبت شد.

پربیننده‌ترین فیلم مریلا زارعی در این چهار سال، «جدایی نادر از سیمین» ساخته دیگر اصغر فرهادی بود که او در آن نقش کوتاه اما تاثیرگذاری ایفا کرد؛ «جدایی نادر از سیمین» پنجمین ساخته اصغر فرهادی که از برلین با دست پر می‌آمد و در بیست و نهمین جشنواره فیلم هم خوش درخشیده بود، نوروز سال ۱۳۹۰ به روی پرده سینماهای ایران رفت و توانست با نقش‌آفرینی پیمان معادی، لیلا حاتمی، شهاب حسینی، ساره بیات، سارینا فرهادی، مریلا زارعی و… بیش از یک میلیون و صد هزار نفر تماشاگر داشته باشد و در رده سوم پربیننده‌ترین‌های سال ۱۳۹۰ قرار گیرد.

 

دهه ۹۰ | یک سیمرغ دیگر و یک فیلم پرتماشاگر

از سال ۱۳۹۱ تا پایان سال ۱۴۰۰ مریلا زارعی  در ۱۴ فیلم سینمایی بازی کرد که از این میان تنها یک فیلم توانست بیش از یک میلیون نفر بیننده داشته باشد: «بادیگارد» ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا که در سال ۱۳۹۵ به نمایش درآمد.

در دهه ۹۰، سه فیلم دیگر هم تا حدودی گیشه موفقی داشتند. درام جنجالی «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» ساخته پوران درخشنده در سال ۱۳۹۲ اکران عمومی شد بیش از ۸۳۰ هزار بیننده داشته باشد و البته در رده دوم پرتماشاگرترین‌های سال هم قرار گیرد. کمدی متفاوت «خوابم می‌آد» به کارگردانی رضا عطاران که فیلم موفقی هم بود در اکران سال ۱۳۹۱ توانست بیش از ۷۰۰ هزار مخاطب داشته باشد و در رده سوم جدول پرتماشاگرترین‌های سال قرار گرفت.

مریلا زارعی در بادیگارد
مریلا زارعی در فیلم بادیگارد ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا

اما مریلا زارعی یکی از درخشان‌ترین نقش‌آفرینی‌های کارنامه سینمایی‌اش را در فیلم «شیار ۱۴۳» ساخته نرگس آبیار ایفا کرد و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن اصلی فیلم را برای بازی در این فیلم به دست آورد. «شیار ۱۴۳» که مریلا زارعی، مهران احمدی، گلاره عباسی، جواد عزتی و… را در ترکیب بازیگرانش دارد موفق شد در اکران سال ۱۳۹۳ بیش از ۶۱۰ هزار تماشاگر جذب سالن‌های سینما کند و به تنهایی در رده ششم جدول پرمخاطب‌ترین‌های سال بایستد.

از لیست باقی مانده دیگر فیلم‌های اکران شده مریلا زارعی در دهه ۹۰ هیچ فیلمی نتوانست حتی ۵۰۰ هزار تماشاگر روانه سالن‌های سینما کند؛ «دختر» (سیدرضا میرکریمی)، «چ» (ابراهیم حاتمی)، «زیر سقف دودی» (پوران درخشنده) به ترتیب حدود ۴۴۰ هزار، نزدیک به ۴۰۰ هزار و حدود ۳۴۰ هزار بیننده به دیدن فیلم‌ها رفتند.

جدیدترین فیلمی که با نقش‌آفرینی مریلا زارعی در سینماها به نمایش درآمد «ایده اصلی» ساخته منیژه حکمت بود که در سال ۱۳۹۸ و با حضور بازیگرانی چون بهرام رادان، پژمان جمشیدی، هانیه توسلی و مهرداد صدیقیان اکران شد و چندان هم موفق نبود. حدود ۳۴۰ هزار تماشاگر از فیلم دیدن کردند و رده بیست و یکم جدول پرتماشاگرترین‌های سال به «ایده اصلی» رسید.

در این لیست ۴ فیلم کم تماشاگر و مهجور هم به چشم می‌خورد. فیلم‌هایی که مجموع تعداد تماشاگران آن‌ها به ۱۷۰ هزار نفر می‌رسد: «ماهی سیاه کوچولو» (مجید اسماعیلی)، «گیتا» (مسعود مددی)، «اسرافیل» (آیدا پناهنده) و «سوءتفاهم» (احمدرضا معتمدی). این چهار فیلم در فاصله سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ در سینماهای ایران به نمایش درآمدند.

 

بیشترین همکاری مریلا زارعی با بازیگران مرد

چهار فیلم

  • امین حیایی (رژیم طلایی، یک اشتباه کوجولو، زن زیادی، تکیه بر باد)
  • شهاب حسینی (هیس دخترها فریاد نمی‌زنند، جدایی نادر از سیمین، درباره الی، واکنش پنجم)
  • محمدرضا فروتن (دیگری، مجردها، سربازهای جمعه، دو زن)
  • بابک حمیدیان (بادیگارد، چ، هیس دخترها فریاد نمی‌زنند، زاگرس)

سه فیلم

  • بهرام رادان (ایده اصلی، حکم، سربازهای جمعه)
  • فرهاد اصلانی (زیر سقف دودی، دختر، خرس)
  • رضا عطاران (خوابم می‌آد، نیش زنبور، خروس جنگی)
  • محمدرضا شریفی نیا (یک اشتباه کوچولو، نصف مال من نصف مال تو، سیزده گربه روی شیروانی)
  • رضا کیانیان (گزارش یک جشن، نیش زنبور، زاگرس)

جدول مخاطبان فیلم‌های مریلا زارعی

بیشترین همکاری مریلا زارعی با کارگردانان

چهار فیلم

  • ابراهیم حاتمی کیا (دعوت، چ، بادیگارد، گزارش یک جشن)

یک فیلم، سه سریال

  • حسن فتحی (کیفر، فردا دیر است، هوای تازه، جیران)

سه فیلم

  • تهمینه میلانی (دو زن، واکنش پنجم، زن زیادی)

دو فیلم

  • مسعود کیمیایی (حکم، سربازهای جمعه)
  • پوران درخشنده (هیس دخترها فریاد نمی‌زنند، زیر سقف دودی)
  • اصغر فرهادی (جدایی نادر از سیمین، درباره الی…)

دو سریال

  • اکبر خواجویی (دبیرستان خضراء، کهنه سوار)
  • سیروس مقدم (دریایی ها، پلیس جوان)
  • یوسف سیدمهدوی (شن‌های کف رودخانه، مهر خوبان)

یک فیلم، یک سریال

  • مهدی فخیم زاده (هم نفس، ولایت عشق)
  • فیلم‌های اکران نشده مریلا زارعی

 

فهرست فیلم‌های اکران نشده زارعی

مریلا زارعی طی ۳ دهه فعالیت در سینما در سه فیلم نقش‌آفرینی کرده که تا به امروز توقیف هستند و یا موفق به اکران عمومی نشده‌اند: «آفتاب بر همه یکسان می‌تابد» (عباس رافعی، ۱۳۸۵)، «گزارش یک جشن» (ابراهیم حاتمی کیا، ۱۳۸۹) و «خرس» (خسرو معصومی، ۱۳۹۰).

فیلم «آفتاب بر همه یکسان نمی‌تابد» هیچگاه به اکران عمومی درنیامد. در سال ۱۳۸۶ و با یک نسخه کوتاه‌تر و به اسم «مسیر سبز» از تلویزیون به نمایش درآمد. این فیلم در سال ۱۳۸۷ با دوبله آذری از کشور آذربایجان نیز پخش شد.

مریلا زارعی در سال ۱۳۹۸ در فیلم «کارو» ساخته احمد مرادپور بازی کرد که این فیلم تا به حال موفق به اکران عمومی نشده. او همچنین سال گذشته در فیلم «هناس» هم ایفای نقش کرد که این فیلم به احتمال زیاد سال ۱۴۰۱ روی پرده خواهد رفت.

۱۰ فیلم پرتماشاگر مریلا زارعی

نام فیلم سال ساخت سال اکران تعداد تماشاگران رتبه
دو زن ۱۳۷۷ ۱۳۷۸ ۳,۰۱۴,۹۸۷ ۲
تکیه بر باد ۱۳۷۸ ۱۳۷۹ ۱,۶۳۸,۷۷۹ ۵
جدایی نادر از سیمین ۱۳۸۹ ۱۳۹۰ ۱,۱۴۵,۱۵۵ ۳
دعوت ۱۳۸۶ ۱۳۸۷ ۱,۱۰۰,۹۲۲ ۴
پاتک ۱۳۷۴ ۱۳۷۵ ۱,۰۶۹,۱۶۴ ۶
خروس جنگی ۱۳۸۶ ۱۳۸۸ ۱,۰۳۵,۱۶۴ ۲
بادیگارد ۱۳۹۴ ۱۳۹۵ ۱,۰۱۴,۸۳۴ ۷
مجردها ۱۳۸۳ ۱۳۸۴ ۹۱۲,۷۲۳ ۴
درباره الی ۱۳۸۷ ۱۳۸۸ ۸۷۸,۷۴۰ ۴

 

 

جدول تعداد تماشاگران آثار اکران شده مریلا زارعی

نام فیلم سال ساخت سال اکران تعداد تماشاگران رتبه
پاتک ۱۳۷۴ ۱۳۷۵ ۱,۰۶۹,۱۶۴ ۶
روی خط مرگ ۱۳۷۵ ۱۳۷۶ ۴۲۸,۹۶۲ ۱۹
زن شرقی ۱۳۷۶ ۱۳۷۷ ۵۸,۵۱۴ ۷۶
دو زن ۱۳۷۷ ۱۳۷۸ ۳,۰۱۴,۹۸۷ ۲
تکیه بر باد ۱۳۷۸ ۱۳۷۹ ۱,۶۳۸,۷۷۹ ۵
واکنش پنجم ۱۳۸۱ ۱۳۸۲ ۵۳۷,۹۷۵ ۶
سیزده گربه روی شیروانی ۱۳۸۱ ۱۳۸۳ ۵۲۵,۱۴۷ ۸
هم نفس ۱۳۸۲ ۱۳۸۳ ۲۳۵,۱۷۹ ۱۵
معادله ۱۳۸۲ ۱۳۸۳ ۴۶۶,۳۵۸ ۱۰
سربازهای جمعه ۱۳۸۲ ۱۳۸۳ ۳۲۱,۵۰۳ ۱۳
زن زیادی ۱۳۸۳ ۱۳۸۴ ۶۳۳,۳۱۵ ۷
مجردها ۱۳۸۳ ۱۳۸۴ ۹۱۲,۷۲۳ ۴
حکم ۱۳۸۳ ۱۳۸۴ ۳۸۹,۰۱۰ ۱۴
زاگرس ۱۳۸۴ ۱۳۸۵ ۱۵,۹۲۷ ۴۹
نصف مال من نصف مال تو ۱۳۸۵ ۱۳۸۶ ۷۰۵,۵۰۰ ۶
دست های خالی ۱۳۸۵ ۱۳۸۶ ۱۶۷,۹۲۹ ۲۰
آفتاب بر همه یک سان می تابد ۱۳۸۵ اکران نشد
دعوت ۱۳۸۶ ۱۳۸۷ ۱,۱۰۰,۹۲۲ ۴
خروس جنگی ۱۳۸۶ ۱۳۸۸ ۱,۰۳۵,۱۶۴ ۲
درباره الی ۱۳۸۷ ۱۳۸۸ ۸۷۸,۷۴۰ ۴
نیش زنبور ۱۳۸۷ ۱۳۸۸ ۷۲۸,۹۳۸ ۸
یک اشتباه کوچولو ۱۳۸۷ ۱۳۸۹ ۱۴۱,۳۶۱ ۲۴
شیرین ۱۳۸۷ ۱۳۹۰ ۵,۸۵۳ ۶۸
کیفر ۱۳۸۸ ۱۳۸۹ ۱۰۴,۲۳۸ ۳۰
دیگری ۱۳۸۸ ۱۳۸۹ ۱۴,۱۱۹ ۵۵
جدایی نادر از سیمین ۱۳۸۹ ۱۳۹۰ ۱,۱۴۵,۱۵۵ ۳
گزارش یک جشن ۱۳۸۹ توقیف
خوابم می آد ۱۳۹۰ ۱۳۹۱ ۷۳۱,۲۴۷ ۳
خرس ۱۳۹۰ توقیف
هیس دخترها فریاد نمی زنند ۱۳۹۱ ۱۳۹۲ ۸۳۲,۰۴۴ ۲
رژیم طلایی ۱۳۹۱ ۱۳۹۲ ۱۲۳,۹۲۴ ۱۷
همه چیز برای فروش ۱۳۹۲ ۱۳۹۳ ۲۱,۵۹۳ ۴۰
چ ۱۳۹۲ ۱۳۹۳ ۳۹۳,۰۵۶ ۹
شیار ۱۴۳ ۱۳۹۲ ۱۳۹۳ ۶۱۵,۸۸۲ ۶
ماهی سیاه کوچولو ۱۳۹۳ ۱۳۹۴ ۶,۶۸۴ ۵۹
گیتا ۱۳۹۴ ۱۳۹۵ ۵۵,۰۹۱ ۴۶
دختر ۱۳۹۴ ۱۳۹۵ ۴۳۸,۲۶۸ ۱۵
بادیگارد ۱۳۹۴ ۱۳۹۵ ۱,۰۱۴,۸۳۴ ۷
زیر سقف دودی ۱۳۹۵ ۱۳۹۶ ۳۴۶,۳۴۱ ۱۷
اسرافیل ۱۳۹۵ ۱۳۹۶ ۶۳,۹۲۷ ۴۴
سوتفاهم ۱۳۹۶ ۱۳۹۷ ۴۰,۶۷۸ ۵۳
ایده اصلی ۱۳۹۷ ۱۳۹۸ ۳۳۷,۰۴۴ ۲۱
میانگین تماشاگر
برای هر فیلم
۵۳۲,۲۸۷

تماشای آنلاین فیلم‌های مریلا زارعی

نظر شما چیست؟

ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم