داستان فیلم حرکت اول
معتمدی، خلافکار بزرگ، بر اثر اختلاف، شریک خود روشن را، در خارج از کشور به قتل رسانده و برای به دست آوردن اموال او و با هویت جعلی وارد ایران می شود. پلیس که در جریان این ماجرا قرار گرفته در صدد پیدا کردن مخفیگاه معتمدی و دستگیری او برمی آید.
درباره فیلم حرکت اول
فیلم حرکت اول به کارگردانی فرهاد نجفی در سال 1387 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر اکشن و هیجان انگیز میباشد. در این فیلم لیلا اوتادی، پوریا پورسرخ، الناز شاکردوست، تیرداد کیایی، علی صادقی، مجید مشیری، کیانوش گرامی، بهمن دان , پرویز شفیع زاده به هنرمندی پرداختهاند.
عالی من دوست داشتم
فیلم کمدی جالبی بود !
با موضوع فیلم کاری ندارم ولی خداوکیلی الناز شاکر دوست خیلی خوب بازی کرده نه تو این فیلم بلکه همه فیلماش بی نظیر حضور داشته الانم که با بازی توی مطرب و شبی که ماه کامل شد خیلی خوب درخشیده به نظر من هرروز داره پیشرفت میکنه و بهترین بازیگر زن ایرانیه براش ارزوی موفقیت میکنم.
خلاصه قشنگ هیچ ربطی به فیلم نداشت 😐
با موضوع فیلم کاری ندارم ولی النازشاکر دوست محشرههههههه بهترین بازیگر زن ایرانیییییی
حظور پوریا پورسرخ همیشه باعث درخشیدن فیلم ها میشع
عالیهههههههه
عالی بود دمتون
خیلی عالی
قطعا به یه بار دیدن می ارزه
واقعا نمره ۳ گرفتن کارسختیه
واقعا با این همه چهره مطرح خیلی فیلم مزخرفی بود
خدایی خیلی دوس داشتم ببینم ولی نظرات دوستان در حدی بود که حیفم اومد از حجم نتی که واسه دیدنش میذارم واسه همین منصرف شدم
نمیبینم
بد.
یه فیلمه بسیارچرتومضخرف که اصلا هیچ محتوایی نداره
کلا فرهاد نجفی این ظاهرا دوست داشت یه فیلم بسازه سکانس های از فیلم های مختلف هالیودی رو عینن تکرار کرده کاش ایشون سواد سینمایی هم داشت با غیر فیلم دیدن با دانش سینما هم اشنایی بیشتر داشتن متاسفانه فیلم ظاهرا از اول چیز دیگه ای بود به چیز دیگه ای ختم شد ولی استفاده ازکارکتر های طنز برای گوینده اخبار کار بسیار اشتباهی هستش و حتی علی صادقی به عنوان یه بازیگر طنز در نقش یه هکر اصلا قابل قبول به نظر نمیرسه یکی از مشکلات دیگه این فیلم اینه متاسفانه از کارکتر های به عنوان بادیگارد استفاده کرده که اصلا برای این کار مناسب نیستن این مشکل در سینمایی ایران وجود داره برای تامین بوجه فیلم نقش های فرعی کار فروخته میشه اینم میشه نتیجه کار بازی ها مصنوعی به نظر میرسن این همه تعدد لوکیشن بی معنی و بی دلیل صرفا برای پر کردن تایم 90 دقیقه و ایراد بعدی اینه تو این فیلم داریم میبینم حضور یهویی پلیس .
کارگردان اصلا خودشم نمیدونه چیکار کرده صحنه های مثلا اکشنش خیلی بی معنی بود
خیلی فیلم ضعیف وبی منظور وبی ربطی بود اکشنش کجا بود
عالیه