وقتی مالک رو دست می‌خورد

حالا داستان به پیچ خطرناکی رسیده؛ پای پرونده قتل ریزآبادی وسط است

همه چیز درباره زخم کاری ۳؛ انتقام

دلجویی مالک از سیما در قسمت هشتم زخم کاری 3

مالک پس از آنکه در قسمت گذشته به خاطر آنکه بتواند دستور قتل سمیرا را لغو کند با سیما دعوا کرد در قسمت هشتم زخم کاری 2 به سراغ سیما رفت تا از او دلجویی کرده و همچنین به سیما یادآوری کند با تمام دلسوزی‌هایی که سیما می‌کند آنکس که در نهایت تصمیم می‌گیرد و پای تصمیمش می‌ایستد مالک است. با این حال مالک به سیما فرصت داد تا تصمیم بگیرد که بدون چرا و پرسش کنار مالک بایستد.

گذشته تلخ سیما

سیما که در کودکی به خاطر ورشکستگی پدرش با خانواده آواره شده و تمام زندگی خود را از دست دادند کودکی تلخی را پشت سر گذاشت. پدرش به پاکستان فراری شد و درست زمانی که سیما جوانی را آغاز کرده بود در پاکستان مرد. حالا سیما با کلی بدهی پدرش باید راهی پیدا کند تا زندگی‌اش را دگرگون کند و همین باعث شد تا با ریزآبادی‌ها و شفاعت و مالک آشنا شود. مسیری که درونش اگرچه ثروت بود اما آرامش نبود.

مالک در گرداب نقشه پانی

پانته‌آ که از حضور اثبات در شرکت حس خوبی نداشت تصمیم گرفت تا با ترفندی متوجه شود که چقدر می‌توان به اثبات اعتماد کرد. برای همین تصمیم گرفت تا یکسری اطلاعات غلط را غیرمستقیم در حضور اثبات مطرح کند تا میزان نفوذ اثبات و ارتباط او با سیما و مالک را پیدا کند. پانی غیرمستقیم اعلام کرد که وصیت‌نامه در دستان سمیرا است و سمیرا به غیر از مالک آن را به فرد دیگری نمی‌دهد. همین اطلاعات غلط باعث شد تا اثبات با سیما قرار بگذارد و تمام اطلاعات را در اختیار سیما بگذارد تا سیما هم مالک را در جریان این اتفاق‌ها گذاشته تا تدبیری کند. رفتن مالک به خانه سمیرا باعث شد تا پانی که زاغ سیاه او را چوب می‌زد با او رودررو شود تا مالک متوجه شود رودست بدی از پانی خورده است. مالک حالا با این رودست تصمیم گرفت پانی را ادب کند.

زندانی شدن پانی در قسمت هشتم زخم کاری 3

پانته‌آ با نقشه‌ای که مالک کشید گرفتار یک قتل غیر عمد شد و گرفتار زندان گشت. حالا پانی به خوبی درک کرد که چقدر در این مسیر کم زور است و اگر پشتوانه طلوعی را نداشته باشد به راحتی حذف می‌شود. برای همین پانی تصمیم گرفت به طلوعی بگوید که وصیت‌نامه در دستان او است و سیما و مالک با یکدیگر رابطه دارند و اثبات هم جاسوس آن‌ها در شرکت است.طلوعی هم اثبات را به نقطه‌ای نامعلوم برد و تا سر در خاک فرو کرد تا اثبات اعتراف کند که چگونه حرف‌های پانی سر از تصمیم‌های مالک درآورد.

اتحاد پانی و سمیرا علیه مالک

پانته‌آ در داخل زندان دست از تکاپو برنداشت و تصمیم گرفت تا انتقام از مالک را با سمیرا پیش ببرد. پانی به سمیرا پیشنهاد می‌دهد در قبال دریافت وصیت نامه به پانی کمک کند تا در دادگاهی که قرار است به خاطر قتل حاج عمو شکل می‌گیرد شرکت کرده و علیه مالک شهادت دهد که مالک حاج عمو را به قتل رسانده است. با این تحرکات باید منتظر جنجال‌های بزرگی در ماجراهای زخم کاری 3 باشیم.

سریال زخم کاری
نظرات (4)
ثبت نظر
  • مهدی

    بسیار عالی و ممنونم از پاسخ‌گویی با خرید قانونی از تولیدات فرهنگی حمایت میکنیم و بساط کانال‌های غیر مجاز رو کساد!
    یاعلی

    • فیلیمو‌شات

      دم شما گرم

  • مهدی

    سلام وقت شما بخیر
    سوالی داشتم خواهشا پاسخ بدید
    سایت هایی مثل حلال دانلود و زرد فیلم و… که به طور قسمتی سریالها رو میفروشن مورد تایید شما هست؟! مدعی هستن هزینه رو به طور کامل به حساب پلتفرم واریز میکنن.
    اگر نیست ساز و کاری وجود نداره که هر سریال رو به طور قانونی قسمتی خریداری کرد؟!

    • فیلیمو‌شات

      بله این سایت‌ها همکارفروش ما هستند