سریال زخم کاری مجموعهای نوآر و ملتهب است که داستانی پر فراز و نشیب دارد؛ این مجموعه در تهران تصویربرداری شده است و اولین تجربه سریالسازی محمدحسین مهدویان در شبکه نمایش خانگی محسوب میشود. فیلیمو در این پروژه سرمایهگذاری کرده و زخم کاری از ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ بهصورت اختصاصی از این پلتفرم پخش شده است.
سریال زخم کاری یک مکبث ایرانی است. یک سریال پرکشش و جذاب به کارگردانی محمدحسین مهدویان و به تهیهکنندگی محمدرضا تخت کشیان که از هنگام پخش تا قسمتهای آخر، مخاطب را همراه خود میکشد و تصاویر و بازیهای چشمگیری پیش چشمها قرار میدهد.
بهترین سریال های ایرانی شبکه نمایش خانگی
عوامل و بازیگران سریال زخم کاری
- کارگردان: محمدحسین مهدویان
- تهیه کننده: محمدرضا تختکشیان
- بازیگران:
جواد عزتی، رعنا آزادی ور، هانیه توسلی، سعید چنگیزیان، الهه حصاری، عباس جمشیدیفر، مهدی زمینپرداز، امیرحسین هاشمی
با هنرمندی کاظم هژیر آزاد، منوچهر علیپور، مهلقا باقری، مائده طهماسبی، سیاوش طهمورث، مرتضی امینیتبار، سارا حاتمی، نیوشا علیپور، مهیاس پازوکی.
آنونس رسمی سریال زخم کاری
چرا برای تماشای سریال زخم کاری محمدحسین مهدویان کنجکاویم؟
کیوان حسینیان | در دوران تعطیلی و رکورد سینما، خیلی زود همه نشانی شبکه نمایش خانگی را پیدا کردند و پلتفرمهای آنلاین تبدیل شدند به مجرایی برای تنفس و بقا. در ابتدا شاید خیلیها به چشم یک شغل موقت به این راه تازه نگاه میکردند اما حالا به نوعی دارد تعریف جریان اصلی در عرصه سینما و سرگرمی را عوض میکند؛ روندی که در ایران شدت و شتاب بیشتری هم پیدا کرده است. تمام سریالهایی که تا به امروز ساخته شدهاند، در نوع خود مهم و قابل بحث بودهاند؛ گرچه اهمیت صرفا با کیفیت متناسب و مترادف نیست. نکتهای که در مورد زخم کاری میتواند با نمونههای قبلی متفاوت باشد، اهمیت اثر در جایگاه فیلمساز و همینطور در وضعیت کنونی بازار است.
قبلا درباره جایگاه مهدویان در سینمای دهه نود بحث شده و این بار بحث درباره ساخته جدید اوست و اینکه چرا موفقیت یا شکست زخم کاری سرنوشت این سینماگر را به کل تغییر خواهد داد. سریال بر اساس رمان کوتاه بیست زخم کاری نوشته محمود حسینیزاد ساخته شده است؛ رمانی که در میانه دهه نود چاپ شد، آن هم بعد از چند سال تعویق، و خیلی زود به اثری پرطرفدار در میان علاقهمندان ادبیات فارسی تبدیل شد که تصویری هولناک و تکاندهنده از همآغوشی فساد و قدرت زیرپوست ایران معاصر را تداعی میکرد. روایتی که مشخصا از یکسو با کهنالگوی سقوط و تراژدی مکبث قابل مقایسه بود و از سویی دیگر با قصههای جنایی و نوآر که حالا در جغرافیایی آشنا بازآفرینی شده است. قصه با کدهایی مشخص و ظریف سعی دارد یادآور تمام ناگفتهها و ناشنیدهها درباره فساد سازمانیافته و پنهان در سالهای اخیر باشد؛ از قراردادهای غیرشفاف و پولشویی گرفته تا دستهایی که به خون آلوده شده است. تماشای چنین قصهای در قالب یک سریال که مخاطب عام را نشانه گرفته، در نوع خود اتفاق قابل توجهی به شمار میآید.
بعد از تجربیات موفق و ناموفق، اهمیت قصه و قصهگویی در سریالسازی تازه دارد عیان میشود و از همین رو اقتباس، که در سینمای ایران همیشه مغفول بوده، در شبکه نمایش خانگی رفته رفته به یک موج منجر خواهد شد. اما باید در نظر داشت که بیست زخم کاری چندان با الگوی رمانهای عامهپسند فارسی سازگار نیست و دست گذاشتن روی آن، به دلیل لحن و سوژه ملتهب، تصمیمی چالشبرانگیز است؛ مخصوصا که کل رمان بیش از صد و خردهای صفحه نیست و قصه برای تبدیل شدن به یک سریال یا حتی مینیسریال نیازمند بسط و اطناب و پرداخت به شخصیتها و داستانهای فرعی تازه است.
فراتر از چالش اقتباس ادبی از یک رمان بحثبرانگیز، زخم کاری در کارنامه مهدویان نقطه عطف خواهد بود. خوب یا بد، تمام ساختههای قبلی مهدویان زیر سایه سنگین وجه امنیتی، سیاسی و تاریخی موضوعات مهمی قرار داشت که نحوه پرداخت آن با محدودیتها و حساسیتهای فراوانی همراه بوده و همین امر سوتفاهمهای متعددی را درباره خود مهدویان و وجه رسانهای او به همراه داشته. تا جایی که رفته رفته سعی کرد خودش را از پیشفرضهای حزبی و جناحی جدا و هویت خود به عنوان یک سینماگر را بازتعریف کند. از این نظر، زخم کاری در کارنامه مهدویان یک استنثاست؛ داستانی معاصر، گرچه ملتهب، که عنوان تولیدکننده یا سفارشدهنده بر روی آن وزن نمیاندازد و حکم یک مواجهه مستقیم بین فیلمساز و مخاطبان اثر را دارد؛ آیا زخم کاری بعد از درخت گردو و شیشلیک همچنان در راستانی تغییر مسیر و رویکرد مهدویان تعبیر میشود و به همان اندازه واکنشهای ضدونقیض را در پی خواهد داشت؟
از سوی دیگر، باید در نظر داشت که موفقیت زخم کاری، چه در برقراری ارتباط با بینندگان سریال و چه در نمایش درونمایه منبع اقتباس، بدون شک در تصور عمومی از مهدویان سینماگر و مسیری که او در ادامه دنبال خواهد کرد، تاثیر چشمگیری دارد. همچنین میتواند زمینهساز ورود سینماگران سرشناس دیگر به عرصه سریالسازی و تولید سلسله آثاری باشد که طی زمان سطح سلیقه و انتظار مخاطب را بالا ببرند. در نتیجه باید دید واکنشها به سریال چیست و به کنجکاوی گستردهای که پیرامون آن ایجاد شده چه پاسخی خواهد داد.
سریال جنایی زخم کاری ساخته محمدحسین مهدویان و با نقشآفرینی ستارگانی چون جواد عزتی، رعنا آزادیور، هانیه توسلی، سعید چنگیزیان، الهه حصاری، سیاوش طهمورث، عباس جمشیدی، کاظم هژیرآزاد و… به صورت اختصاصی بر روی فیلیمو قابل تماشاست.
زخم با ردهبندی سنی
به گزارش روابط عمومی فیلیمو، اولین سریال محمد حسین مهدویان که اقتباسی از کتاب بیست زخم کاری است، با تصمیم ساترا با ردهبندی سنی ۱۵+ سال از فیلیمو پخش میشود.
معرفی و اولین عکس ها از بازیگران سریال
جواد عزتی
جواد عزتی متولد سال ۱۳۶۲ در تهران است. این بازیگر مسیر خود به سمت موفقیت را آهسته اما پیوسته و تحسین برانگیز طی کرده و در فیلمهای پرفروش بسیاری نقشآفرینی کرده است. جواد عزتی پس از ماجرای نیمروز، لاتاری، ماجرای نیمروز ۲: رد خون، برای چهارمین بار در زخم کاری با محمدحسین مهدویان همکاری میکند.
رعنا آزادی ور
رعنا آزادیور متولد سال ۱۳۶۲ در تهران است. او با فیلم موفق مارمولک در سال ۱۳۸۲ وارد سینما شد. آزادیور در فیلمهای موفقی مانند محمد رسول الله، چهار راه استانبول و درباره الی ایفای نقش کرده و فعالیت خود در نمایش خانگی را با سریال زخم کاری و جیران آغاز کرده است. سریال زخم کاری اولین همکاری رعنا آزادیور با محمد حسین مهدویان است.
هانیه توسلی
هانیه توسلی متولد ۱۳۵۸ است. این بازیگر توانمند سینما و تلویزیون در سالهای نخست فعالیتش موفق به کسب جایزه بهترین نقش اول زن برای فیلم شبهای روشن شد. سریال زخم کاری اولین همکاری هانیه توسلی با محمد حسین مهدویان است.
الهه حصاری
الهه حصاری متولد ۱۳۶۹ در تهران است. حصاری در سال ۱۳۹۲ برای فیلم نگران نباش سارا، موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره فیلم اوراسیا شد. سریال زخم کاری که بهزودی بهصورت اختصاصی از فیلیمو پخش خواهد شد، اولین همکاری الهه حصاری با محمد حسین مهدویان است.
عباس جمشیدیفر
عباس جمشیدی فر متولد سال ۱۳۵۹ است. این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، در سال ۱۳۷۹ برای نمایش چنان دل کندم، موفق به دریافت جایزه اول بازیگری شد. او یکی از بازیگران سریال زخم کاری است که برای اولین بار با محمد حسین مهدویان همکاری میکند.
مهدی زمینپرداز
مهدی زمینپرداز متولد ۱۳۶۰ در تهران است. زمین پرداز پس از ماجرای نیمروز: ردخون، لاتاری، ماجرای نیمروز، آخرین روزهای زمستان در سریال زخم کاری برای پنجمین بار با محمد حسین مهدویان همکاری میکند.
مائده طهماسبی
مائده طهماسبی متولد ۱۳۳۶ در بابل است. طهماسبی فعالیت هنری خود را با کارگردانی نمایش گزارش به آکادمی در سال ۱۳۷۷ آغاز کرد. او بازیگران سریال زخم کاری که برای اولین بار با محمد حسین مهدویان همکاری میکند.
سیاوش طهمورث
سیاوش طهمورث متولد ۱۳۲۵ در تهران است. این بازیگر که در سینما، تلویزیون و تئاتر فعالیت دارد، یکی از بازیگران سریال زخم کاری است و این اولین تجربه همکاری او با محمد حسین مهدویان خواهد بود.
من واقعا شیفته این سریالم و میگم بهترین سریال ایرانه ولی یه نقطه ضعف هایی داشت رو مخم بود خیلی رو مخم بود من میخواستم این سریالو با خانوادم ببینم نشد چون خیلی سیگار میکشیدن و آدم جلو خانوادش شرم میشه دوما یه سکانس هایی بود آدم از فیلم دیدن بدش میومد مثلا اون سکانس های وحشی شدن سمیرا 😅 مطمعنا با خانواده میدیدم سرخ میشدم سوما خیلی سکانس های لختی بود میثم با یه شرت بقیه تو استخر میومدن بیرون فقط با یه شرت بابا نمیگین زن مردم میبینه بدش میاد یا حالا خودتون میدونین به غیر از اینا خیییییییلی خوشم اومد خف کردم موزیک به شدت عالی بازیگرا فوق العاده درخشیدن عزتی سوپر فیلمی بود برا خودش حیف مالک مرد
سریال زخم کاری گرچه از لحاظ تهیه کنندگی و سرمایه گذاری در راستای انتخاب بازیگر ولوکیشن وهزینه جشن های انچنانی مناسب وتقریبا در حد وشان بیننده عمل کرده ودر مقابل هزینه ای که بیننده برای تماشای فیلم صرف خواهد کرد رعایت انصاف را نموده است ، ولی از لحاظ فیلم نامه در زخم کاری گویی شاهد عروسک هایی ادم نما هستیم ادمک هایی بی حس وبی شعور که فقط نفس میکشند وطبق خواست ونیاز نویسنده وسپس کارگردان به ایفای نقش خود می پردازند که هرگزنمی توان مشابه اینچنین شخصیت هایی در بیرون از این شکل وشمایل سریال در جامعه سراغ گرفت. تو گویی فیلم نامه تمام قواعد روانشناسی وشخصیت پردازی وجامعه شناسی را به یک حرکت قلم خط بطلان کشیده در هم پیچیده ودر ظرف زباله انداخته است وبی هیچ اعتنایی به تمام این قواعد انچه کرده که خود طلب می کرده . میثم گاهی به حدی باهوش وزیرک می شود که تمام رفتارهای پدر را زیر نظرونگاه تیزبین خود قرار می دهد وگاهی به حدی ساده که با جدی ترین اتفاقات مانند خوردن ماست وخیار تسلیم می شود وحتی در زمانی که پدرش در قسمت اخر سریال همچو یک ” رمال ” به او میگوید یا معامله میکند ویا بر نمیگردد میثم کاملا بی تفاوت پدرش را رها میکند تا پدرش برود وبمیرد بدون اینکه این بار او را تعقیب کند. گرچه بارها پدرش مالک به او نصیحت وهشدار داده بوده که از تعقیب او دست بردارد ولی شم پلیسی ودر واقع جاهلانه میثم این اجازه را به او نمیداد ولی چه شد حالا که نیاز به تعقیب وحمایت از پدر وجود داشت به راحتی تسلیم فرمان پدر شد؟ وباید پرسید کدام پسری در این شرایط بحرانی پدر را رها میکند . چرا میثم با این وسعت تیزبینی وهوش وعشق فرازمینی که با مائده از خود نشان میداد هرگز نسبت به عامل اصلی خودکشی مائده یعنی دروغ مادرش پیگیر نشد ؟
شخص مالک گاهی به حدی تیزبین وپر قدرت است که در یک صحنه دیدنی ان معامله عظیم کاملا خونسرد ومسلط وبسیار عالی رفتار میکند وگاهی فقط کتک می خورد وچون کودکی عقب مانده گریه میکند گاهی به حدی باور نکردنی رفتار واعمال دیگران را مدیریت میکند وپرونده سازی وتهدیدمیکند و حتی به راحتی روشن کردن سیگارش یک نفر را کشته وبه اتش میکشد وبدون هیچ بیمی از قانون در حضور دیگران به انجام این قتل به عنوان تهدید با افتخار وقدرت یاد میکند (گویی در یک مسابقه جهانی یک حریف قدرتمند را شکست داده است ) . وگاهی بی هیچ دلیلی بر سر قراربسیارخطرناک با دشمنان قسم خورده خود یعنی ناصربی هیچ محافظی با علم به اینکه شاید به قتل برسد حاضر می شود بدون اینکه حتی از کسی بخواهد تا به پلیس خبر بدهد (بدون در نظر گرفتن مسئولیت سنگینی که نسبت به همسر بیمارش وتنها پسرش دارد ). او که درکسب درامد به قولی خدای اقتصاد است ومفهوم پول را خوب میفهمد حتی به قیمت قتل ونابودی دیگران ، ولی با مرگ دخترش ودیدن وضع همسرش گویی افسون شده است وحالا به ناگاه در قبال زیاده خواهی ناصر سر تعظیم واطاعت فرو می اورد حتی در قبال برگرداندن اموالی که پدر ناصر به او داده یعنی ویلا وخانه نیز رضایت خود را اعلام میکند اموالی که اکثرا به نام زن وفرزندانش است واو برای باز گرداندن انها هیچ حقی ندارد . با نمک تر اینکه پس از ضربات چاقو توسط منصوره واحتمال نجات مالک ، ناصر هیچ اقدامی برای نجات او انجام نمی دهد علیرغم اینکه خوب میداند تنها کسی که میتواند این اموال را به او برگرداند جسم زنده مالک است ومرگ مالک همه را با یک مشکل بزرگتر روبرو خواهدکرد و دست انها را از تصرف مال کوتاه میکند ولی ناصر بی هیچ تلاشی ما را با تصویر جان کندن مالک در ساحل تنها میگذارد در حالی که او ومنصوره با رویای تصرف تمام اموال در داخل خودرودر حال حرکت هستند.
واما کیمیا این دانا وعقل کل که از همه در ردیابی اسناد مدارک حتی از پلیس دقیقتر است این همه دانش وعلم در ردیابی اسنادوفاکتورهارااز کجا به دست اورده است که دیگران از ان عاجزند؟ با این سن کم وبا تجربه بسیار اندک کار در شرکت در لحظات بحرانی چندین برابر یک وکیل ویا شخص مالک وچند نفر کلاهبردار می فهمد وبیشتر می داند وچرا باید افراد شرکت به او اعتماد داشته باشند؟ ظاهرا نویسنده با انتخاب نام “کیمیا” قصد خالی کردن شانه خوداز پاسخگویی به این سوالات را داشته و به جای پاسخ به این سوالات فقط یک نام را انتخاب کرده است “کیمیا”.
واینبار سریال زخم کاری بر خلاف بعضی سریال های تلویزیونی راه تفریط را پیموده وپلیس یا در تمام قتل وجنایات وفساد وجود ندارد ویا بسیار عقب است واطلاعات مهم خود را ازافرادی چون مالک( به کمک کیمیا ) می گیرد .چگونه است که افراد مظنون به قاچاق مواد مخدر که هنوز در مرحله بازجویی هستند (که شخص متهم در زمان بازجویی از هر نوع ملاقات ومکالمه ممنوع است ) وکیل ناصر ومنصوره آزادانه با او ملاقات کرده وبرای پذیرش اتهامات با او وارد معامله میشود ؟ دونفر همکاران مالک چرا باید در خارج کشورداخل هتلی که تمام راهروها مجهز به دوربین مداربسته است (با توجه به هزینه وریسک چند صد برابری نسبت به ایران) بدون اینکه آب از اب تکان بخورد به قتل برسند ؟
واما در نوشتن قرار دادها توسط یک شرکت معتبر وبا قیمت های کلان وبا افرادی توانمند و اکثرا غیر ایرانی چگونه است که می پذیرند پولی به حجم یک قرار داد کلان را به حساب یک کارمند ویا نماینده شرکت واریز کنند ؟ دیدن دو مقتول(مائده وحاج عمو) توسط سمیرا در حین رانندگی جاده شمال پذیرفتنی است ولی چرا این تصویر در حالی که سمیرا با صورتی خونی روی کیسه هوا افتاده است ادامه می یابد؟ اینبار چه کسی راه رفتن وحرکت مائده وحاج عمو به سمت عقب خودرو را میبیند در حالی که زاویه دید سمیرا به سمت راست خودرو ودختر مجروحش است ؟
واما در پایان متوجه میشویم که فیلم سعی در اثبات این مفهوم بیت شعرسعدی را دارد که که در حاشیه تصویر پایانی نوشته شده “چشم تنگ دنیا دوست را…” در حالی که به نظر می رسد همین بیت نوشته انهم به خط بسیارریز یک سرو گردن از تمام این سریال بالاتر قرار گرفته است .
گرچه خوشبختانه در پایان این فصل سریال تقریبا با داستانی نیمه تمام ویا گنگ وبه قول معروف اوپن روبرو نیستیم ولی به شدت اتفاقات وگره های ریز در دل داستان همچنان گنگ وبی پاسخ باقی می مانند برای نمونه موضوع قتل دو همکار مالک، موضوع صیغه بودن سمیرا و…
گرچه خلق دراماتیک وگره افکنی بعضی صحنه ها در ساختار داستان وسپس فیلم نامه برای جذب تماشاچی را نمیتوان نادیده گرفت واینکه داستان در جذب بیننده برای دنبال کردن قسمت های سریال نسبتا موفق عمل کرده ودر چیدن میزانسن ودکوپاژبعضی صحنه ها تا حدودی موفق بوده است برای مثال میتوان به صحنه رودرویی سمیرا ومنصوره برای فاش کردن صیغه بودن سمیرا وعمو بودن میثم اشاره کرد ولی این نمونه صحنه های مثال زدنی متاسفانه در این سریال نادر بودند . اگر فرصت ویا شوقی بود که دوباره این سریال را ببینم شاید نکات مثبت بیشتری ثبت میکردم .
سلام مرسی از ساخت سریال خیلی باحال دمتون گرم و چند نکته
۱ کسایی که میگن سیگار نباید باشه و … باید بگم چه ربطی داره داستان درمورد افرادی هستش که سیگارین چه بسا که یه سیگاری چندین برابر این رو میکشه و شمایی که میبینی سیگار میکشن و دوست نداری ،نگاه نکن و غر نزن هر کی میتونه به تماشای فیلمی بشینه که دوست داره در مورد مواد هم صدق میکنه
۲اونایی که با رابطه مشکل دارن انگار تو جامعه زندگی نمیکنین یاز خوبه رابطه اینا رو پدر و مادراشون میدونن و اصلا چون میخاستن ازدواج کنن با هم رابطه داشتن کاش همه رابطه دختر پسرها که داریم این مدلی باشه و از ته دل همو دوست داشته باشن و این که میبینی چیه آقا نبین نمیشه که شما دوست نداری ساخته نشه و زیر سوال ببری کسی زورت نکرده
۳ سریال به اندازه این آموزنده اصلا مگه داریم .ازش چند درس بزرگ باید گرفت کسانی که طمع میکنن به چه روزی میوفتن کسانی که خون بیگناه میریزن به چه روزی میوفتن کسانی که به رضایت پدر و مادر توجه نمیکنن برای ازدواج ممکنه به چه راهی برسن کسانی که با احساسات مردم بازی میکنن به چه روزی دچار میشن. پول و قدرت میتونه چه عواقبی داشته باشه .پول و قدرت و ماشین و خونه و … خوشبختی نیست چه بسا که میبینیم زندگی ساده چقدر میتونه زیبا باشه.کسانی که همسرشونو به در آوردن روزی حرام وادار میکنن ممکنه به کجا برسن کسانی که گناه میکنن باید تاوان بدن چه تاوان های سختی کسانی که خیانت میکنن چه مالی چه معنوی به چه روزی دچار میشن و و و وخیلی آموزه هایی که واقعا این سریال داشت و اینکه از قدیم گفتن ادب رو از که آموختی از بی ادبان همه میبینیم چه بی ادب و کارهای زشتی مرتکب میشن و خوب نیست و عبرت بگیریم از همه لحاظ و یه نکته اساسی که نشون داد و شاید بعضی ندونن این که ای کسانی که مواد مصرف میکنید چه الکلی چه مخدر باهم انجام ندین آقا اوردوز میکنی میمیری و در آخر باید بگم آقا دمتون گرم واقعا دستخوش بنده و کل خانوادم باهم دیدیم و لذت بردیم و واقعا عبرت گرفتیم از همه لحاظ و اینکه موقع تماشا حتما به فرزندانتون توضیح بدین تا از تجربه اونا یاد بگیرن درست و غلط رو .
چه زیبا بازی کردی آقای عزتی وقتی با پرسنل بیمارستان درگیری. نرس…تو چشات …وقتی قراردادمیبندی با نروژیها مرحبا چه کردی غوغا
اگه قسمت اول دوباره ببینید گفت بیاین حسابو چک کنید پول واریز شد و این سوتی بود.
و یه چیز دیگه وقتی دوتایی کیش بودن منصوره تو ماشین فیلم گرفت از خودشون میتونست با اون فیلم انتقام بگیره ولی چقدر احمقانه رفتار کرد.
سیگار کشیدن توی همه سکانس ها و تو دست بیشتر ادما چیو میخواست ثابت کنه؟و اون بالا اوردن های مسخره…راه دیگه ای برای نشون دادن اوج خشم نبود!؟
بی محبتی خانواده ها و روابط آزاد دختر پسر چیزیه که خیلی زیاد شده داریم به سمت فرهنگ غرب میریم
ک این مدل اشنا شدن خیلیم خوبه
در کل فیلم جالبی بود صحنه های ترسناکشو دوست داشتم الانم توی خونمون داره یه صداهایی میاد😶
واقعا فیلم بیخودیه حیف جواد عزتی که تو همچین فیلمی ضعیفی بازی کرده دختره برا خودش با میثم میره و میاد باباشم آدم حساب نمیکنه و اینکه به پسرش میگه جلو دوست دخترت میذاشتی باباتو بزنه دیگه کم کم دارن ماشالله فرهنگش میکنن که پدر مادر رو با اسم صدا کنن و حتی بزنن که دوست دختره رم نکنه متاسفم
سریال فوق العاده جذابیه اما این گروه باحال تره به انتقادات خیلی قشنگ جواب دادین ، خوب راست میگه حیف این سریال و این هنرمند هامون نیست این همه سیگار میکشم برای یه سریال من عاشق جواد عزتی هستم ولی تواین سریال بس که سیگار میکشه حالم به هم میخوره دلیلی ندارد مثل عقب مونده ها برای جذابیت یه سریال این همه منفی باشه ،کتک زدن شوهر ،وحشی بودن زن اصلا قشنگ نیست اون هم تو کشور ما که دائم با این چیزا به ظاهر مخالفت میشه به هر حال من که سریال رو دوست دارم و دنبال میکنم به امید ساخت فیلم های بهتر و عالی تر نیاز هم نیست کسی بیاد جوابمو بده من فقط نظرمو گفتم
امیر بهراد : اینکه شما گفتی اصلا سوتی نبود که بخواد به شعور کسی توهین بشه
اون چیزی که شما دیدی درقسمت اول در معامله مالک شماره حساب خودش رو بجای حساب شرکت داد .و تایید شد نه اینکه واریز شد !!
تو شرکت هم گفت چرا پول به حساب نشسته اونم گفت تو یکی دوروز آینده میشینه
ی دوستمون هم میگفت سیگار اخه بده .. عزیز کل داستان منفیه ، مگه صدا سیماست که سیگار نکشن …
با کمال احترام،هیچ کسی شما رو مجبور به تماشای این سریال نکرده و اگه حس می کنید که کشیدن سیگار داخل این سریال اذیت کننده است می تونید دنبال نکنید.
و اینکه موضوع اصلی فیلم رو رها کردید و چسبیدید به سیگار؟!
مجبور نیستید چیزی که دوست ندارید ببینید!! 😏
سلام فیلم خوبیه نکته منفی بزرگش سیگار کشیدن کل بازیگراس حال آدمو بهم میزنه آخه چقدر سیگار میکشن
سردبیر محترم فیلیمو شات سلام.
.
توی این نقد رده سنی رو ۱۵+ سال تعیین کرده ولی روی صفحه اصلی پخش فیلم ۱۷+ نوشته شده. چرا تفاوت داره و روی کدومش باید تصمیم گرفت؟
.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
سلام
وقت بخیر
بهتره رده سنی رو طبق نظر گروه سازنده +۱۵ در نظر بگیرین.
امیدوارم از تماشای این سریال لذت ببرین.
دیدی سوتی بود قسمت دومو دیدی!؟عزتی مرتکب قتل شد!!!،چرا همیشهی خدا آدمایی مثل تو فکر میکنین عالموآدم نمیفهمن فقط خودتون عقل کللین؟؟؟
چرا نظر منو منتشر نمی کنین؟ بخدا عواملاین فیلم حق منو خوردن
خب داشتن کاورش میکردن. شاید اونا هم میدونن قدرت و اینده دست کیه! شماهم اونقدرا زرنگ نیستی. بخشی از فیلم بود که دلیلش در اینده مشخص میشه.
سلام لطفاً به گوش کارگردان و عوامل برسونید در قسمت اول سوتی دادن هم جمشیدی هم غلامرضایی هر دو دیدن که پول به حساب واریز شد اما در جلسه شب در شرکت آقای تهمورث از جواد عزتی پرسید چرا پیش پرداخت نریختن جمشیدی صداش در نیومد و همچین غلامرضایی هم راپورت به تهمورث نداد بحث چند میلیون دلار بوده به نظرم سوتی بزرگی هست و به شعور بیننده توهین شده
باسلام این سریال در تاریخ جمعه هفتم خرداد ۱۴۰۰ پخش میشود
با سلام این سریال کی پخش میشود
سلام
روز بخیر
پخش این سریال طی هفتههای آینده شروع میشه.