مذاکره جیسون بیتمن و سیمون کینبرگ برای ساخت فیلم جدید نتفلیکس

فیلم جدید جیسون بیتمن برای کمپانی نتفلیکس ساخته می‌شود.

بنا بر گزارش خبرگزاری ددلاین، جیسون بیتمن در حال انجام مذاکرات اولیه برای کارگردانی فیلم جدید نتفلیکس است: «سیل دارد می‌آید» با عنوان اصلی Here Comes the Flood. نتفلیکس حق امتیاز این فیلم را طی یک مزایده در بهار امسال از آن خود کرد. هرچند مذاکرات هنوز ادامه دارد و بیتمن قرار است فقط کارگردان فیلم باشد، اما این احتمال وجود دارد که در آینده به تیم بازیگری نیز اضافه شود. فیلمنامه فیلم «سیل دارد می‌آید» را سیمون کینبرگ نوشته است. این فیلم شخصیت‌محور در ژانر سرقت با ته‌مایه‌هایی عاشقانه ساخته خواهد شد. با فیلیمو شات همراه باشید.


فیبی والر بریج و دونالد گلاور در سریال آقا و خانم اسمیت


چند روز اخیر، هفته جالبی برای جیسون بیتمن، ستاره سریال «اوزارک» بوده است. او اوایل هفته نامزد جایزه امی شد و حالا، گزارش‌های جدید حاکی از این هستند که بیتمن برای کارگردانی یک فیلم ژانر سرقت در حال مذاکره با نتفلیکس است.


فهرست نامزدهای جایزه امی ۲۰۲۰ را در فیلیمو شات بخوانید


طبق گزارش‌ها، نتفلیکس توانسته پیشنهادهای دیگری که برای این پروژه وجود داشت را با یک قرارداد متوسط هفت رقمی شکست دهد. بیتمن هم توانسته چندین کارگردان مطرح دیگری که برای این کار در نظر گرفته شده بودند را از سر راه بردارد. کینبرگ و اودری چان، مدیر شرکت ژانر فیلمز تهیه‌کنندگان فیلم هستند و در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات، انتظار می‌رود که بیتمن هم به همراه شریک خود مایکل کوستیکان، از طریق شرکت اگریگیت فیلمز به جمع تهیه‌کنندگان فیلم ملحق شود.

با توجه به این‌که فیلم «سیل دارد می‌آید» در مراحل اولیه مذاکرات قرار دارد، به نظر می‌رسد که تا نمایش این فیلم ژانر سرقت در نتفلیکس زمان زیادی باقی مانده است. درهرصورت، این خبر برای آن دسته از دنبال‌کنندگان نتفلیکس که به حضور بیتمن در سریال «اوزارک» عادت کرده‌اند نشانه خوبی است. «اوزارک» سریال جنائی و درامی است که فصل سوم آن ماه مارس گذشته منتشر شد. فصل چهارم و آخر سریال «اوزارک» در ماه ژوئن تمدید شد. این فصل از چهارده قسمت تشکیل و به دو بخش تقسیم می‌شود؛ به همین خاطر می‌شود آن را با سریال «بریکینگ بد» (با عنوان اصلی Breaking Bad) مقایسه کرد.


صحبت‌های جیسون بیتمن در مورد پایان سریال «اوزارک» را در فیلیمو شات بخوانید


اوایل این هفته، سریال «اوزارک» نامزد ۱۸ جایزه امی شد که شامل نامزدی بیتمن برای جایزه بازیگر نقش اول مرد در سریال درام هم می‌شود. این مجموعه همچنین نامزد جایزه بهترین سریال درام، نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در سریال‌های درام برای لورا لینی و نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر مکمل زن در سریال‌های درام برای جولیا گارنر هم شده است. بیتمن همچنین سال ۲۰۱۹ جایزه بهترین کارگردانی سریال درام را برای کارگردانی قسمت «تعمیرات» (با عنوان اصلی Reparations) از آن خود کرد.

سیمون کینبرگ حرفه کارگردانی خود را از سال ۲۰۱۹ و با کارگردانی فیلم «دارک فینکس» (با عنوان اصلی Dark Phoenix) آغاز کرد. او فیلم‌های محبوب و مختلفی مانند «لوگان» (با عنوان اصلی Logan) و فیلم‌های «ددپول» (با عنوان اصلی Deadpool) را در سابقه کاری خود دارد. کینبرگ حالا نویسندگی فیلم جدید نتفلیکس را بر عهده خواهد داشت.


منبع: IndieWire

نظر شما چیست؟

ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم