در اتفاقی غافلگیرکننده، دانشجویان دانشگاه ملی فیلم و تلویزیون انگلستان در مسترکلاس مجازی دیوید فینچر، کارگردان «باشگاه مبارزه» شرکت کردند.
دیوید فینچر، کارگردان مشهور و گوشهگیر فیلمهایی همچون «باشگاه مبارزه» با عنوان اصلی «Fight Club» و «زودیاک» با عنوان اصلی «Zodiac»، دیروز اتفاقی غافلگیرکننده را رقم زد. او برای دانشجویان دانشگاه ملی فیلم و تلویزیون انگلستان، که در قرنطینه به سر میبردند، بهصورت مجازی و بدون اطلاع قبلی، یک مسترکلاس برگزار کرد. کلاس مجازی دیوید فینچر فرصتی بود که شاید هیچگاه تکرار نشود. با فیلیمو شات همراه باشید.
بنا بر گزارش وبسایت ایندیوایر، این فیلمساز بزرگ که ۲ مرتبه نامزد دریافت جایزه اسکار شده است، با ملحق شدن به یک کنفرانس مجازی برای ۴۵۰ نفر از دانشجویان دانشکده ملی فیلم و تلویزیون سخنرانی کرد. کلاس مجازی دیوید فینچر شامل صحبتهای او در مورد ۳۰ سال سابقه فعالیت حرفهای و جزئیاتی درباره فیلم بعدیاش، «منک» با عنوان اصلی «Mank»، بود. با توجه به شهرت او به کمگویی و حضور کمرنگش در مناسبات و رویدادهای عمومی مربوط به فیلمهایش، دانشجویانی که در این کنفرانس شرکت داشتند احتمالاً از خوشحالی بال درآورده بودند.
همهگیر شدن ویروس کرونا باعث شده است همه ما رفتاری متفاوت از عادات شخصیمان داشته باشیم. جان واردل، مدیر دانشگاه، با توئیتی این خبر را به اشتراک گذاشت و گفت: «هفته سختی بود؛ به همین منظور، ما سعی داشتیم در راستای ارتقاء روحیه دانشجویان دانشگاه کاری انجام دهیم. امروز عصر، ۴۵۰ نفر از دانشجویان ما از طریق سرویس کنفرانس مجازی زوم (Zoom) در مستر کلاس مجازی دیوید فینچر شرکت کردند؛ دیوید فوقالعاده است».
آخرین اثر دیوید فینچر با عنوان «منک» درباره هرمن جی. منکیویچ، نویسنده «همشهری کین» ساخته خواهد شد؛ این اولین فیلم او بعد از «دختر گمشده» با عنوان اصلی «Gone Girl» در سال ۲۰۱۴ است. فینچر طی این مدت در حال همکاری تماموقت با شرکت نتفلیکس بوده و تهیهکنندگی سریال هیجانی جنایی «شکارچی ذهن» با عنوان اصلی «Mindhunter» و سریال آنتولوژی علمی تخیلی «عشق، مرگ و رباتها» با عنوان اصلی «Love, Death & Robots» را بر عهده داشته است. «منک» قرار است توسط سرویس استریمینگ نتفلیکس نیز توزیع شود.
با وجود تأخیرها در تولید و تعطیلیهای ناشی از ویروس کرونا، آخرین ساخته دیوید فینچر، طبق برنامه، اواخر امسال منتشر خواهد شد. فیلمنامه فیلم «منک» توسط پدر مرحوم فینچر نوشتهشده است. این فیلم، هرمن جی.منکیویچ را هنگام تلاش برای اتمام فیلمنامه فیلم «همشهری کین» و دستوپنجه نرم کردن با اعتیاد به تصویر میکشد. گری اولدمن در نقش منکیویچ ایفای نقش میکند و در کنار او، آماندا سایفرد، لیلی کالینز و چارلز دنس نقشهای مکمل فیلم هستند. فینچر برای موسیقی فیلم دوباره با ترنت رزنر و آتیکوس راس، آهنگسازان برنده اسکار، همکاری کرده است.
منبع: Collider