سروش صحت با یک سریال خوش‌حال به نمایش خانگی می‌آید

معرفی سریال مگه تموم عمر چندتا بهاره؟

علی مصفا، قدرت‌الله ایزدی، کاظم سیاحی و بیژن بنفشه خواه ستاره‌های این سریال کمدی هستند

جدیدترین سریال سروش صحت به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان با عنوان «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟» در فیلیمو در دسترس مخاطبان سریال کمدی است. اینجا اطلاعات اولیه این سریال را می‌خوانید و به زودی با عکس‌ها و خبرهای تازه این صفحه به‌روز می‌شود.

درباره سریال مگه تموم عمر چندتا بهاره

بهترین سریال های ایرانی نمایش خانگی

خلاصه داستان مگه تموم عمر چند تا بهاره؟

در خلاصه داستان سریال مگه تموم عمر چند تا بهاره آمده است: «زندگی آرام اعضای خانواده ربانی با ورود ناخواسته یک مار، پیداشدن یک نسخه خطی نفیس و یک حفره اسرارآمیز دچار تحولاتی می‌شود…»

 

زمان پخش و تعداد قسمت های مگه تموم عمر چندتا بهاره

سریال تازه سروش صحت که مثل دیگر آثار او، داستان بامزه‌ای دارد، پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ از فیلیمو پخش شد. تعداد قسمت‌های سریال مگه تموم عمر چندتا بهاره، حدود ۳۰ قسمت پیش‌بینی می‌شود. به دلیل ادامه روند تدوین آن، تعداد قسمت‌ها نهایی نشده است.

دانلود و تماشای آنلاین مگه تموم عمر چندتا بهاره

بازیگران و عوامل سریال مگه تموم عمر چند تا بهاره؟

سروش صحت که سابقه درخشان ساخت سریال‌های کمدی در قاب تلویزیون را در کارنامه دارد، در نخستین تجربه سریال‌سازی در نمایش خانگی به سراغ یک کمدی متفاوت اجتماعی-فانتزی رفته و سریالش را به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان ساخته است. نویسنده تموم عمر چند تا بهاره، سروش صحت و ایمان صفایی است و ترکیب بازیگران سریال مگه تموم عمر چندتا بهاره نشان می‌دهد کارگردان خوش سلیقه ما اعتقاد چندانی به بازیگران مرسوم سریال‌ها و فیلم‌های کمدی ندارد و او به خوبی می‌تواند از حضور متفاوت برخی چهره‌های مطرح سینما و تلویزیون بهره ببرد.

  • علی مصفا
  • قدرت‌الله ایزدی
  • کاظم سیاحی
  • آناهیتا افشار
  • مجید یوسفی
  • گیلدا ویشکی
  • بیژن بنفشه خواه
  • اردشیر کاظمی

بازیگران اصلی این سریال هستند و تعداد زیادی از بازیگران به صورت مهمان در این سریال حضور دارند.

 

تیزر و پوستر اصلی سریال مگه تموم عمر چندتا بهاره؟

پوستر سریال مگه تموم عمر چندتا بهاره؟

درباره سروش صحت و سریال جدیدش

سروش صحت سابقه حضور در فضای سریال و سینما را از دهه ۷۰ در کارنامه دارد. نویسندگی آیتم‌های طنز آثار مهران مدیری و بازیگری در برخی از مجموعه‌های طنز و فیلم‌های سینمایی رفته رفته سروش صحت را به جایگاهی رساند که در مقام فیلمنامه‌نویس به صورت مستقل شروع به نوشتن سریال‌های تلویزیونی کند. عمده فعالیت‌های صحت با ایمان صفایی است. رفیق و دوست دیرین صحت که اکثر کارهای تلویزیونی را با هم نوشتند. شاید اولین جرقه‌های این همکاری مشترک را باید در سریال ترش و شیرین ساخته رضا عطاران دانست که صحت متن شسته و رفته‌ای را در اختیار عطاران قرار داد و حاصل کار یکی از کمدی‌های دلچسب تلویزیون در دهه ۸۰ بود.

مگه تموم عمر چندتا بهاره

صحت بعدها خودش آستین بالا زد و به سراغ کارگردانی رفت و با ساخت سریال‌هایی همچون ساختمان پزشکان و پژمان قدم بزرگی در کارگردانی برداشت. حاصل سال‌ها مشق کردن در حوزه سینما و تلویزیون اما منتج به آن شد که صحت سه گانه لیسانسه‌ها را برای تلویزیون بسازد که از لحاظ سبک بصری و شیوه روایت و نوع شوخی‌ها در تلویزیون ایران یگانه بود و تا امروز می‌توان موفقیت عمده صحت را در این قاب دانست. شکستن مرزهای واقعیت و خیال و دخیل کردن مخاطب در فضای کمدی سریال از ویژگی‌های کاری سروش صحت به شمار می‌رود. صحت در اولین تجربه سینمایی‌اش هم جهان با من برقص را ساخت و شوخی‌های او با مرگ و زندگی پس از مرگ نشان داد کارگردان خوش سلیقه ما که در آستانه دهه ششم زندگی‌اش است به خوبی می‌داند که با چه فضاهایی می‌تواند راحتتر شوخی کند. صحت در زمینه اجرا هم با اجرای برنامه کتاب باز در شبکه نسیم در طول سال‌های پایانی دهه ۹۰ ثابت کرد علاقه او به نوشتن و خواندن و مطبوعات یک خوش‌سلیقگی‌ محض است.

اصولا تماشای هر اثری از سروش صحت بعد از تجربه‌های ذکر شده می‌تواند جذاب باشد و از همین رو سریال جدید او مگه تموم عمر چند تا بهاره می‌تواند به یکی از غافلگیری‌های سریال‌های نمایش خانگی تبدیل شود.

بهترین فیلم های کمدی ایرانی

نظر شما چیست؟

ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم

169 نظر
  1. امیرعباس می‌نویسد

    سلام
    ببخشید فسیل اکران آنلاین تو فیلیمو نداره؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      ما از خدامونه ولی تصمیم و اقدامش با تهیه‌کننده است

  2. حسین می‌نویسد

    چند قسمت کلا

  3. حسین می‌نویسد

    هفته دیگه پخش میشه ؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      انشالله

  4. علی می‌نویسد

    بعد محرم به روال سابق پخش میشه یا این دو قسمت که پخش نشد هم پخش میشه؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      هنوز تصمیمی گرفته نشده، احتمالا به همون شیوه سابق ادامه پیدا می‌کنه.

  5. Am می‌نویسد

    سلام
    فیلیمو جان گفتید نظرمو درباره پخش تئاتر های جدیدی مثل چه کسی جوجه تیغی را کشت و تئاتر سیصد و یا هفت خوان اسفندیار برای علاقه مندان به تئاتر انتقال میدین پس نتیجه چی شد؟؟
    با تشکر از پاسخگوییتون

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      منتظر پاسخ هستیم. جواب گرفتیم، همینجا می‌نویسیم.

  6. علی می‌نویسد

    کاش دو هفته ای که توی محرم پخش نمیشه رو بعد محرم جبران کنید

  7. بهنام می‌نویسد

    سلام فیلیمو
    میشه فصل اول و دوم برنامه نیمه شب رک برای دانلود قانونی سایت ها اضافه کنید؟

  8. عرفان می‌نویسد

    فکر نمی کردم از این سریال استقبال نشه
    انتظار طوفان داشتم در کمدی های نمایش خانگی.

  9. امیر رضازاده می‌نویسد

    صسلام
    فیلیمو جان لطفا تئاتر های جدیدی مثل چه کسی جوجه تیغی را کشت و تئاتر سیصد و یا هفت خوان اسفندیار را برای علاقه مندان به تئاتر قرار بدین و تئاتر رو مثل فیلم و سریال های دیگه جدی بگیرید.
    لطفا بگید که کی قرار میدین.
    ممنون از پاسخگوییتون.

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      پیشنهاد شما رو منتقل می‌کنیم. خیلی وابسته است به نظر تهیه‌کننده محترم. ولی چشم!

  10. رضا می‌نویسد

    سلام و خسته نباشید . یه خواهش خیلی جدی داشتم . با اینکه خیلی ها نظر منفی دادند به این سریال از شما خواهش میکنم که این سریال رو با قدرت ادامه بدید و مثل قبله عالم نشه …

  11. رستا می‌نویسد

    میزان رضایت این سریال واقعا اینقدر پایین بوده یا اشتباه شده؟
    آخه ۷۸درصد یعنی افتضاح بودن.

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      زمان باید بگذره…

  12. مهدی می‌نویسد

    سلام فیلیموشات جان قرار بود درخواست من رو به آهنگساز محترم آکتور برسونید که در مورد آهنگ زنگخور علی در سریال آکتور بوده؟ خواهشا جواب بدید

  13. مهدی می‌نویسد

    سلام فیلیموشات جان قرار بود درخواست من رو به آهنگساز محترم آکتور برسونید که در مورد آهنگ زنگخور علی در سریال آکتور بوده؟

  14. مهدی می‌نویسد

    سلام فیلیموشات جان قرار بود درخواست من رو که مربوط به آهنگ زنگ علی در سریال آکتور بود برام پیداکنید میشه بگید نتیجه ای دریافت کردید؟

    1. فیلیمو‌شات می‌نویسد

      سلام
      متاسفانه خیر. اگه نتیجه گرفته بودیم، به مطلبش اضافه میکردیم.