مروری بر آمار مخاطبان و کارنامه سینمایی محبوب‌ترین بازیگر مرد ایرانی

امین حیایی؛ رکوردار فتح گیشه سینمای ایران

۱۹ خرداد تولد این بازیگر مطرح سینما است

نوزدهم خردادماه سالروز تولد امین حیایی یکی از ستاره‌های بی‌چون چرای سینمای پس از انقلاب است. او در محبوبیت و پولسازی رکورددار است و بعید می‌دانم سال‌های سال بازیگری حتی به گرد پای او برسد. حیایی تا به حال در ۷۵ فیلم سینمایی ایفای نقش کرده که از این میان ۷۰ فیلم در سینماهای ایران به نمایش درآمده اند. یک فیلم با بازی او هیچگاه رنگ پرده را ندید و یک راست به شبکه نمایش خانگی آمد؛ «ستاره‌ها ۳ – ستاره بود»، فیلم «قاتل و وحشی» ساخته حمید نعمت الله تا اطلاع ثانوی توقیف است و سه فیلم «رقصنده»، «۲۸۸۸» و «برف آخر» که حیایی برای این آخری سال گذشته سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد چهلمین جشنواره فیلم فجر (بهمن ۱۴۰۰) را از آن خود کرد، در صف اکران قرار دارند و به روی پرده خواهند رفت.
در ادامه تعداد مخاطبان مهم‌ترین و پرتماشاگرترین آثار امین حیایی را که این روزها در فینال دوم «جوکر» هم حضور دارد، دهه به دهه بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

چهره‌ها از نمای فیلیموشات

دهه ۷۰ | آهسته و پیوسته تا رسیدن به محبوبیت

امین حیایی بازیگری در سینما را با حضوری کوتاه در فیلم «دو همسفر» ساخته اصغر هاشمی در سال ۱۳۷۰ آغاز کرد و اولین فیلمی هم که از حیایی بر پرده سینماها نقش می‌بست همین فیلم بود که خردادماه سال ۱۳۷۲ به اکران عمومی درآمد. دی ماه همین سال حیایی در نقشی منفی و همچنان حضوری کوتاه با فیلم «دو روی سکه» ساخته محمد متوسلانی روی پرده سینماها بود و حدود یک میلیون و ششصد و هشتاد هزار تماشاگر به دیدن فیلم آمدند و حیایی با دومین حضور سینمایی خود در رده پنجم جدول پرمخاطب ترین‌های اولین سال دیده شدنش ایستاد. ابوالفضل پورعرب، لیلا مصدقی، احمد هاشمی، مرتضی ضرابی، نادیا گلچین و… مهم‌ترین بازیگران «دو روی سکه» بودند.

۵ سال طول کشید تا امین حیایی در نهمین اثر سینمایی خود سرانجام در سال ۱۳۷۷ در نقش اصلی هنرنمایی کند: «سیب سرخ حوا» به کارگردانی سعید اسدی اولین فیلمی بود که امین حیایی در کنار نیکی کریمی به عنوان بازیگران اصلی در آن ایفای نقش می‌کردند. فیلم پس از دو سال خردادماه سال ۱۳۷۹ به روی پرده رفت و حدود نهصد و سی و پنج هزار نفر به دیدن فیلم رفتند و جایگاه یازدهم جدول پرتماشاگرترین‌های سال به «سیب سرخ حوا» تعلق گرفت.

امین حیایی اینفو

یک سال پس از بازی در «سیب سرخ حوا» امین حیایی در سال ۱۳۷۸ در دو فیلم بازی کرد که از پرتماشاگرترین‌های سال اکران خود بودند: «دست‌های آلوده» ساخته سیروس الوند و با هنرنمایی ابوالفضل پورعرب، هدیه تهرانی، عسل بدیعی، شهاب عسگری، سعید پیردوست و حدیث فولادوند که ۵ مرداد سال ۱۳۷۹ در سینماهای ایران به روی پرده رفت و نزدیک به دو میلیون و چهارصد و شصت و پنج هزار تماشاگر در رده دوم جدول پرمخاطب ترین‌های سال ایستاد. در همان سال حیایی فیلم «تکیه بر باد» به کارگردانی داریوش فرهنگ و با نقش آفرینی مریلا زارعی، لعیا زنگنه، داود رشیدی، سلیمه رنگزن، زهره حمیدی، کاظم هژیرآزاد و… را هم از مهرماه بر پرده سینماها داشت و حدود یک میلیون و ششصد و چهل هزار تماشاگر از فیلم دیدن کردند و رتبه پنجم جدول پربیننده ترین‌های سال به فیلم داریوش فرهنگ رسید.

امین حیایی و ابوالفضل پورعرب در فیلم دست‌های آلودهبنابر این سال ۱۳۷۹ به لحاظ گیشه و پولسازی، سال خیلی خوبی برای امین حیایی بود. و در واپسین سال‌های دهه هفتاد، تهیه کننده‌های بسیاری روی حیایی متمرکز شدند و دهه پربار این بازیگر خوش تکنیک سینمای ایران از راه رسید. هرچند که با مروری گذار بر کارنامه بازیگری سینمایی امین حیایی می‌توان به این نکته پی برد که او از معدود بازیگرهای توانا و محبوب و معروف سینماست که به هیچ پروژه‌ای نه نمی‌گوید. بلافاصله پس از تجربه خیلی خوب اکران سال ۱۳۷۹ او حضور در دو فیلم ضعیف و خارج از مسیر اصلی سینمای ایران را پذیرفت: «علف‌های هرز» با نامی مشابه فیلمی در دهه پنجاه سینمای ایران و «مونس». هر دو از ضعیف‌ترین فیلم‌های آن سال و همچنین تاریخ سینمای ایران هستند.

«علف‌های هرز» با توجه به نامش و سوژه‌اش و همچنین حضور امین حیایی که سال گذشته خوش درخشیده بود، توانست چهارصد و سی هزار تماشاگر را جذب سالن‌های سینما کند و رتبه چهاردهم جدول پرتماشاگرترین‌های سال ۱۳۸۰ را به دست بیاورد اما «مونس» تنها پنجاه و چهار هزار نفر مخاطب داشت و رتبه ۴۹ جدول پرمخاطب ترین‌های سال به این فیلم رسید.

 

دهه ۸۰ | کسب یک رکورد تاریخی برای امین حیایی

امین حیایی در دهه هشتاد ۳۸ فیلم سینمایی بر پرده سینماها داشت به اضافه فیلم «ستاره ها۳: ستاره بود» که اکران نشد و یک راست سر از شبکه نمایش خانگی درآورد. از میان این ۳۸ فیلم، حیایی با ۵ فیلم و طی ۵ سال صدر جدول پرتماشاگرترین‌های سال را از آن خود کرد: «کما»، «شارلاتان» و سه قسمت «اخراجی ها». جالب‌تر اینجاست که قسمت دوم «اخراجی ها» یک رکورد دست نیافتنی به نام خود ثبت کرد. حدود پنج میلیون و سیصد و سی هزار تماشاگر به دیدن قسمت دوم «اخراجی ها» رفتند و عنوان پرتماشاگرترین فیلم سینمای پس از انقلاب به فیلم مسعود ده نمکی تعلق گرفت.

نکته جالب‌تر اینه که امین حیایی طی دهه هشتاد پنج فیلم هم با رتبه دومی در جدول پرتماشاگرترین‌ها دارد: «عروس خوشقدم»، «آکواریوم»، «دایره زنگی»، «پوپک و مش ماشاءالله» و «قلاده‌های طلا». البته امین حیایی در اواخر دهه هفتاد با نقش آفرینی در فیلم «دست‌های آلوده» هم رتبه دوم جدول پرمخاطب ترین‌ها را به دست آورده بود.

هیچ‌یک از بازیگران سینمای ایران از جمله اکبر عبدی، و این اواخر حتی رضا عطاران و جواد عزتی هم نتوانستند چنین رکوردی را ثبت کند. البته رضا عطاران این فرصت را دارد تا رکورد امین حیایی را از آن خود کند. عطاران طی دوران فعالیت سینمایی خود چهار بار با فیلم‌های «کلاه قرمزی و سروناز»، «هزارپا»، «من سالوادور نیستم»، «نهنگ عنبر: سلکشن رویا» صدرنشین جدول پربیننده ترین‌های سال شد و پنج دفعه هم با آثاری چون «توفیق اجباری»، «ورود آقایان ممنوع»، «نهنگ عنبر»، «خروس جنگی» و «طبقه حساس» در رتبه دوم ایستاد.

حیایی همچنین در دهه هشتاد پنج بار هم در رتبه دوم جدول پربیننده ترین‌های سال را از آن خود کرد. در سال‌های ۱۳۸۱.۱۳۸۳، ۱۳۸۶.۱۳۸۸ و ۱۳۹۰ و به ترتیب با فیلم‌های «عروس خوشقدم» (۱۳۸۲)، «آکواریوم» (۱۳۸۴)، «دایره زنگی» (۱۳۸۷)، «پوپک و مش ماشاالله» (۱۳۸۹) و «قلاده‌های طلا» (۱۳۹۰).

امین حیایی و ماهایا پطروسیان در فیلم عروس خوش قدم کارگردان کاظم راست‌گفتار

۱۳۸۲ | حیایی با نقش آفرینی در کمدی «عروس خوشقدم» ساخته کاظم راست گفتار در رتبه دوم جدول پرمخاطب ترین‌های سال ایستاد. این فیلم که چهارم تیرماه در سینماهای ایران به روی پرده رفت، بیش از یک میلیون و صد و چهل هزار بیننده را به سالن‌های سینما کشاند. ماهایا پطروسیان، پارسا پیروزفر، محمدرضا شریفی نیا، چنگیز وثوقی و حسام نواب صفوی دیگر بازیگران فیلم «عروس خوشقدم» بودند.

حیایی همچنین در این سال در درام جوانانه «دختر ایرونی» ساخته محمدحسین لطیفی ایفای نقش کرد. این فیلم که از تاریخ ۲۶ آبان ماه اکران شد توانست نزدیک به نهصد و نود و پنج هزار تماشاگر داشت و در رتبه چهارم جدول پربیننده ترین‌های سال قرار گرفت.

۱۳۸۳ | امین حیایی در این سال دو فیلم بر پرده سینماها داشت که هر دو فیلم‌های پرمخاطبی لقب گرفتند: «مهمان مامان» و «کما». فیلم کمدی – درام «کما» ساخته محمدحسین فرح بخش نزدیک به یک میلیون و نهصد و سی هزار مخاطب داشت که در نهایت در صدر جدول پربیننده ترین‌های سال ایستاد.

درام خانوادگی «مهمان مامان» به کارگردانی داریوش مهرجویی هم دیگر فیلم پربیننده امین حیایی در سال ۱۳۸۳ بود که اکران می‌شد. فیلم مهرجویی اول مردادماه به روی پرده رفت و در نهایت بیش از یک میلیون و دویست و بیست هزار نفر از فیلم دیدن کردند و در جایگاه پنجم جدول پرتماشاگرترین‌های سال قرار گرفت.

«مهمان مامان» در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر (بهمن ۱۳۸۲) حضور داشت و با ده مورد نامزدی در نهایت سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره را به دست آورد. از بازیگران فیلم، حسن پورشیرازی، گلاب آدینه، پارسا پیروفر و فریده سپاه منصور در چهار بخش بازیگری نامزد دریافت سیمرغ بلورین شده بودند.

۱۳۸۴| حیایی در این سال پنج فیلم در اکران عمومی شد که چهارتای آن در جدول ده اثر پرتماشاگر سال قرار گرفتند و از این حیث سال ۱۳۸۴ سال پرباری برای این بازیگر بود. «شارلاتان» ساخته آرش معیریان و هنرنمایی سیدجواد رضویان، شقایق فراهانی، مهران غفوریان، اصغر سمسارزاده و ارژنگ امیرفضلی در تاریخ ۱۲ خردادماه به روی پرده رفت و توانست بیش از یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تماشاگر را به سالن‌های سینما بکشاند و در صدر جدول پربیننده سال بایستد.
«آکواریوم» ساخته ایرج قادری و بازی مهناز افشار، ایرج قادری، ایرج نوذری، شیلا خداداد و نیما فلاح ۲۰ مهرماه اکران شد و نزدیک به یک میلیون و سیصد هزار نفر از فیلم دیدن کردند و رتبه دوم جدول پرمخاطب ترین‌های سال به فیلم ایرج قادری رسید. «آکواریوم» اولین حضور قادری طی بیش از بیست و دو سال دوری از سینما به عنوان بازیگر بود.

دو فیلم «عروس فراری» و «زن زیادی» به ترتیب به کارگردانی بهرام کاظمی و تهمینه میلانی هم با حدود ششصد و چهل هزار بیننده رتبه‌های ششم و هفتم جدول پرتماشاگرترین‌های سال را از آن خود کردند.

امین حیایی در شام عروسی ابراهیم وحید‌زاده

۱۳۸۵ | امین حیایی در این سال پنج فیلم بر پرده سینماها داشت که دو تای آن‌ها: «شام عروسی» و «تله» توانستند در جدول ده تایی پربیننده ترین‌های سال قرار گیرند و سه فیلم دیگر چندان در گیشه موفق نبودند.

«شام عروسی» ساخته ابراهیم وحیدزاده و نقش آفرینی نیکی کریمی، مارال فرجاد، پویا امینی، محمدرضا هدایتی، سیروس ابراهیم زاده، ارسلان قاسمی، عارف لرستانی، ارژنگ امیرفضلی و حضور افتخاری محمدرضا گلزار با جذب نزدیک به هشتصد و نود هزار نفر رتبه چهارم و «تله» به کارگردانی سیروس الوند و هنرنمایی محمدرضا گلزار، مهناز افشار، ماه چهره خلیلی، سحر زکریا، امیرحسین صدیق و سیروس ابراهیم زاده با حدود هشتصد و هشتاد هزار نفر رتبه پنجم جدول پرتماشاگرترین‌های سال را به دست آوردند.

۱۳۸۶ | امین حیایی در این سال با چهار فیلم مهمان سینماها بود که یکی از آن‌ها در گیشه به شدت موفق بود: «اخراجی ها».
«اخراجی ها» به عنوان اولین ساخته مسعود ده نمکی و بازی کامبیز دیرباز، اکبر عبدی، ارژنگ امیرفضلی، علیرضا اوسیوند، محمدرضا شریفی نیا، نگار فروزنده، نیوشا ضیغمی، سیدجواد هاشمی، قاسم زارع، سپند امیرسلیمانی و… نوروز روی پرده سینماها رفت و نزدیک به یک میلیون و نهصد هزار بیننده روانه سالن‌های نمایش دهنده کرد و صدرنشین جدول پرتماشاگرترین‌های سال شد.

۱۳۸۷ | امین حیایی همچنان پولساز بود و این بار با دو فیلم از سه فیلم اکران شده در این سال: «دایره زنگی» و «زن‌ها فرشته‌اند». «دایره زنگی» ساخته پریسا بخت‌آور (همسر اصغر فرهادی) با حضور بیشمار بازیگر چهره و درجه یک، نوروز سال ۱۳۸۷ در سینماها به روی پرده رفت و حدود یک میلیون و دویست هزار نفر از فیلم دیدن کردند و رتبه دوم جدول پرتماشاگرترین‌ها به «دایره زنگی» رسید.

همچنین فیلم «زن‌ها فرشته اند» به کارگردانی شهرام شاه حسینی و نقش آفرینی نیکی کریمی، مهتاب کرامتی، محمدرضا شریفی نیا، لیلا اوتادی، لادن طباطبایی و احمد پورمخبر اول خردادماه در سینماها اکران شد و حدود یک میلیون و صد و پنجاه هزار بیننده جذب کرد و جایگاه سوم جدول پرمخاطب ترین‌های سال را از آن خود کرد.

۱۳۸۸ | باز هم حضور در رده‌های بالای جدول پربیننده ترین‌های سال با دو فیلم: «اخراجی ها۲» و «پسر تهرانی». امین حیایی این شانس را داشت که در فیلمی که رکورد تاریخی بیشترین جذب مخاطب در اکران اول در سینمای پس از انقلاب را به نام خود زده نقش آفرینی کند. «اخراجی ها۲» نوروز سال ۱۳۸۸ در سینماها به روی پرده رفت و بیش از پنج میلیون و سیصد هزار نفر از فیلم دیدن کردند و صدر جدول پرمخاطب ترین‌های سال به فیلم مسعود ده نمکی رسید.

اکبر عبدی، حسام نواب صفوی، سیدجواد هاشمی، لیلا بلوکات، نگار فروزنده، سیروس کهوری نژاد، ارژنگ امیرفضلی، سپند امیرسلیمانی، محمدرضا شریفی نیا، فخرالدین صدیق شریف و… دیگر بازیگران این فیلم رکورددار تاریخ سینمای پس از انقلاب بودند. «پسر تهرانی» ساخته کاظم راست گفتار هم نزدیک به هشتصد و پنجاه هزار مخاطب جذب سالن‌های نمایش دهنده کرد و در رتبه پنجم جدول پربیننده ترین‌های سال قرار گرفت. محمدرضا شریفی نیا، سارا خوئینی ها، سیدجواد هاشمی، طناز طباطبایی، امیر نوری و… بازیگران این فیلم بودند.

۱۳۸۹ | در این سال امین حیایی با پنج فیلم مهمان سالن‌های سینما بود که باز هم سه فیلم در جدول ده تایی پربیننده ترین‌های سال با نقش آفرینی او بود: «پوپک و مش ماشاآلله»، «سن پطرزبورگ» و «سلام برعشق». البته ناگفته نماند که استقبال مردم از فیلم‌های روی پرده در سال ۱۳۸۹ چندان تعریفی نداشت. تا جایی که فیلمی مثل «پوپک و مش ماشالله» ساخته فرزاد موتمن و هنرنمایی فرهاد آئیش، مهناز افشار، بهاره رهنما، سروش صحت، مریم امیرجلالی و… با جذب فقط هفتصد و بیست هزار نفر در رتبه دوم جدول پرتماشاگرترین‌های سال ایستاد!

۱۳۹۰ | باز هم «اخراجی ها» و باز هم استقبال مخاطبان از قسمت سوم. هرچند تعداد تماشاگر به اندازه نیمی از بیننده‌های قسمت دوم هم نرسید اما نزدیک به دو میلیون و دویست هزار نفر از «اخراجی ها۳» دیدن کردند و باز فیلمی از مسعود ده نمکی بر جایگاه نخست جدول پرتماشاگرترین فیلم‌های سال تکیه زد.
«شیش و بش» ساخته بهمن گودرزی و هنرنمایی محمدرضا گلزار، آناهیتا نعمتی، بیتا فرهی، تانیا جوهری، رضا رشیدپور و داود فتحعلی بیگی و «زنان ونوسی مردان مریخی» به کارگردانی کاظم راست گفتار و نقش آفرینی بهاره رهنما، امیرحسین رستمی، شیلا خداداد، غلامحسین لطفی، اکرم محمدی، الیکا عبدالرزاقی، سحر زکریا و شراره رخام به ترتیب با هفتصد و چهل هزار و ششصد هزار مخاطب در رتبه‌های چهار و پنجم جدول پربیننده ترین‌های سال قرار گرفتند.

امین حیایی در اخراجی‌ها مسعود ده‌نمکی

دهه ۹۰ | افت ناگهانی حضور امین حیایی در گیشه

در سال ۱۳۹۱ امین حیایی با نقش آفرینی در فیلم سیاسی «قلاده‌های طلا» در ادامه موفقیت‌های دهه هشتاد موفق شد در رتبه دوم جدول پرتماشاگرترین‌های سال بایستد. فیلم ابوالقاسم طالبی حدود نهصد و بیست هزار مخاطب را روانه سالن‌های سینما کرد و پس از «کلاه قرمزی و بچه ننه» عنوان دومین فیلم پربیننده سال را از آن خود کرد.

اما ناگهان از سال ۱۳۹۲ تا به امروز، امین حیایی با حدود بیست فیلم، هیچگاه نتوانست رتبه بهتری از هفتمی را در جدول پرمخاطب ترین‌های سال به دست آورد.
در این میان فقط یک فیلم توانست بیش از یک میلیون نفر تماشاگر داشته باشد و تعداد بیننده‌های دیگر فیلم‌ها منهای یک فیلم حتی به چهارصد هزار نفر هم نرسید.
کمدی «چشم و گوش بسته» ساخته فرزاد موتمن و نقش آفرینی امین حیایی، بهرام افشاری، آناهیتا درگاهی، لیندا کیانی، مسعود کرامتی، مانی حقیقی و پوریا پورسرخ که ۱۵ آبان سال ۱۳۹۸ و قبل از شیوع ویروس کووید۱۹ در سینماها به روی پرده رفت توانست حدود یک میلیون و صد و سی هزار تماشاگر را به سالن‌های نمایش دهنده بکشاند و رتبه هفتم جدول پربیننده ترین‌های سال را به خود اختصاص دهد.

فیلم «ناردون» ساخته فریدون حسن‌پور یکی دیگر از پرمخاطب ترین‌های دهه نود امین حیایی ۲۰ مرداد سال ۱۳۹۵ اکران شد و توانست بیش از ششصد و شصت هزار نفر تماشاگر داشته باشد و رده یازدهم جدول پربیننده ترین‌های سال را از آن خود کند.

 

جوایز و مهم‌ترین نقش آفرینی‌ها

امین حیایی در کنار کسب لقب پولسازترین بازیگر پس از انقلاب سینمای ایران، نشان داده که بازیگر توانمندی در اجرای نقش‌های سخت و متفاوت است. او طی سه دهه فعالیت در زمینه بازیگری تا به حال دو بار از دوره‌های مختلف جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در فیلم‌های «شب» (رسول صدرعاملی) و «برف آخر» (امیرحسین عسگری) شود.

او همچنین برای نقش آفرینی در فیلم «شعله ور» ساخته حمید نعمت الله دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد را از آن خود کرده است. او علاوه بر این‌ها برای هنرنمایی در چهار فیلم «براده‌های خورشید» (محمدحسین حقیقی)، «زن زیادی» (تهمینه میلانی)، «بیداری رویاها» (محمدعلی باشه آهنگر) و «درخونگاه» (سیاوش اسعدی) نامزد دریافت جایزه از دوره‌های مختلف جشنواره فیلم فجر بوده است.

امین حیایی همچنین در فیلم‌هایی چون «مهمان مامان» (داریوش مهرجویی)، «نقاب» (کاظم راست گفتار)، «آکواریوم» (ایرج قادری)، «شام عروسی» (ابراهیم وحیدزاده)، «تله» (سیروس الوند) و از همه مهمتر فیلم «خانوم» (تینا پاکروان) بازی‌های درخور توجه و تحسین برانگیزی ایفا کرده است.

 

بیشترین همکاری امین حیایی با کارگردانان

  • ۴ فیلم و یک سریال / بهمن گودرزی: «رقصنده»، «ثبت با سند برابر است»، «آتیش بازی»، «شیش و بش» و سریال «ساخت ایران ۳»
  • ۴ فیلم / کاظم راست گفتار: «زنان ونوسی مردان مریخی»، «پسر تهرانی»، «نقاب»، «عروس خوشقدم»
  • ۴ فیلم / سیروس الوند: «هتل کارتن»، «تله»، «دست‌های آلوده» و «مزاحم»
  • ۱ فیلم و ۴ سریال / محمدحسین لطیفی: «دختر ایرونی» و سریال‌های «ساخت ایران ۱»، «قلب یخی ۱»، «قلب یخی ۲» و «همسایه ها»
  • ۳ فیلم / مسعود ده نمکی: «اخراجی ها»، «اخراجی ها۲»، «اخراجی‌ها ۳»
  • ۳ فیلم / فریدون جیرانی: «ستاره ها: ستاره می‌شود»، «ستاره ها: ستاره است»، «ستاره ها: ستاره بود»
نمودار تعداد تماشاگران فیلم‌هایی که امین حیایی بازی کرده است
نمودار تعداد تماشاگران فیلم‌هایی که امین حیایی بازی کرده است

جدول ده فیلم پرتماشاگر امین حیایی

  نام فیلم تعداد تماشاگران رتبه سال ساخت تاریخ اکران سال اکران
۱ اخراجی ها ۲ ۵,۳۲۸,۲۹۷ ۱ ۱۳۸۷ اول فروردین ماه ۱۳۸۸
۲ دست های آلوده ۲,۴۶۱,۳۸۶ ۲ ۱۳۷۸ ۵ مردادماه ۱۳۷۹
۳ اخراجی ها۳ ۲,۱۹۹,۷۵۰ ۱ ۱۳۸۹ ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ ۱۳۹۰
۴ کما ۱,۹۳۰,۵۹۱ ۱ ۱۳۸۲ ۲۸ اسفند ۱۳۸۲ ۱۳۸۳
۵ اخراجی ها ۱,۸۷۶,۸۷۱ ۱ ۱۳۸۵ فروردین ماه ۱۳۸۶
۶ دو روی سکه ۱,۶۸۱,۹۴۳ ۵ ۱۳۷۱ دی ماه ۱۳۷۲
۷ تکیه بر باد ۱,۶۳۸,۷۷۹ ۵ ۱۳۷۸ مهرماه ۱۳۷۹
۸ شارلاتان ۱,۳۵۵,۷۰۴ ۱ ۱۳۸۳ ۱۲ خردادماه ۱۳۸۴
۹ آکواریوم ۱,۲۷۴,۵۴۶ ۲ ۱۳۸۳ ۲۰ مهرماه ۱۳۸۴
۱۰ مهمان مامان ۱,۲۲۰,۷۲۴ ۵ ۱۳۸۲ اول مردادماه ۱۳۸۳

جدول تعداد مخاطبان آثار اکران شده امین حیایی به ترتیب سال اکران

نام فیلم تعداد تماشاگران رتبه سال ساخت تاریخ اکران سال اکران
دو همسفر ۲۶۵,۷۴۸ ۴۲ ۱۳۷۰ خردادماه ۱۳۷۲
دو روی سکه ۱,۶۸۱,۹۴۳ ۵ ۱۳۷۱ دی ماه ۱۳۷۲
پرتگاه ۶۹۰,۶۳۷ ۲۱ ۱۳۷۲ آبان ماه ۱۳۷۳
حامی ۸۸۲,۳۹۵ ۱۵ ۱۳۷۳ شهریورماه ۱۳۷۴
گارد ویژه ۸۲۷,۱۳۰ ۱۳ ۱۳۷۴ ۱۳۷۵
براده های خورشید ۳۲,۵۹۴ ۱۱۱ ۱۳۷۴ خردادماه ۱۳۷۶
هتل کارتن ۴۷۸,۱۳۷ ۱۶ ۱۳۷۵ ۵ شهریورماه ۱۳۷۶
بادام های تلخ ۲۱۲,۸۴۳ ۳۶ ۱۳۷۶ مهرماه ۱۳۷۷
سیب سرخ حوا ۹۳۵,۱۰۲ ۱۱ ۱۳۷۷ خردادماه ۱۳۷۹
دست های آلوده ۲,۴۶۱,۳۸۶ ۲ ۱۳۷۸ ۵ مردادماه ۱۳۷۹
تکیه بر باد ۱,۶۳۸,۷۷۹ ۵ ۱۳۷۸ مهرماه ۱۳۷۹
علف های هرز ۴۲۹,۳۰۹ ۱۴ ۱۳۷۹ فروردین ماه ۱۳۸۰
مونس ۵۴,۵۵۲ ۴۹ ۱۳۷۹ خردادماه ۱۳۸۰
مزاحم ۱,۰۰۴,۷۹۵ ۶ ۱۳۸۰ فروردین ماه ۱۳۸۱
مانی و ندا ۲۷۱,۶۳۵ ۱۴ ۱۳۷۹ اردیبهشت ماه ۱۳۸۱
اثیری ۲۶۸,۶۸۲ ۱۵ ۱۳۸۰ ۱۳ شهریور ۱۳۸۱
رز زرد ۷۰۱,۷۳۵ ۱۰ ۱۳۸۰ ۱۴ آذرماه ۱۳۸۱
بوی بهشت ۶۷,۸۴۹ ۳۵ ۱۳۸۰ دی ماه ۱۳۸۱
عروس خوشقدم ۱,۱۴۱,۳۸۸ ۲ ۱۳۸۱ ۴ تیرماه ۱۳۸۲
دختر ایرونی ۹۹۴,۲۷۳ ۴ ۱۳۸۱ ۲۶ آبان ماه ۱۳۸۲
تب ۲۱۲,۸۲۶ ۱۵ ۱۳۸۱ ۲۶ آذرماه ۱۳۸۲
کما ۱,۹۳۰,۵۹۱ ۱ ۱۳۸۲ ۲۸ اسفند ۱۳۸۲ ۱۳۸۳
مهمان مامان ۱,۲۲۰,۷۲۴ ۵ ۱۳۸۲ اول مردادماه ۱۳۸۳
شارلاتان ۱,۳۵۵,۷۰۴ ۱ ۱۳۸۳ ۱۲ خردادماه ۱۳۸۴
زن زیادی ۶۳۳,۳۱۵ ۷ ۱۳۸۳ ۱۸ خردادماه ۱۳۸۴
شکلات ۲۲۹,۵۲۰ ۲۲ ۱۳۸۲ ۶ مهر ۱۳۸۴
آکواریوم ۱,۲۷۴,۵۴۶ ۲ ۱۳۸۳ ۲۰ مهرماه ۱۳۸۴
عروس فراری ۶۵۲,۷۸۲ ۶ ۱۳۸۳ ۱۱ آبان ماه ۱۳۸۴
سرود تولد ۴۴۲,۵۸۱ ۱۴ ۱۳۸۳ اول فروردین ماه ۱۳۸۵
شام عروسی ۸۸۹,۶۸۵ ۴ ۱۳۸۴ ۱۴ تیرماه ۱۳۸۵
چه کسی امیر را کشت؟ ۱۴۶,۱۲۸ ۲۵ ۱۳۸۴ ۳ آبان ماه ۱۳۸۵
تله ۸۷۴,۸۰۱ ۵ ۱۳۸۴ ۲۲ آذرماه ۱۳۸۵
ستاره ها۲: ستاره است ۸۰,۰۲۵ ۳۱ ۱۳۸۴ ۲۹ آذرماه ۱۳۸۵
مهمان ۷۰۸,۰۳۲ ۶ ۱۳۸۵ ۹ اسفندماه ۱۳۸۵ ۱۳۸۶
اخراجی ها ۱,۸۷۶,۸۷۱ ۱ ۱۳۸۵ فروردین ماه ۱۳۸۶
نقاب ۳۵۱,۶۷۶ ۱۷ ۱۳۸۳ ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
سنگ کاغذ قیچی ۲۱۶,۷۴۸ ۱۸ ۱۳۸۵ ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۸۶
ستاره ها۱: ستاره می شود ۴۹,۰۶۴ ۳۴ ۱۳۸۴ ۲۳ بهمن ماه ۱۳۸۶ ۱۳۸۷
دایره زنگی ۱,۲۰۶,۳۰۱ ۲ ۱۳۸۶ ۲۹ اسفندماه ۱۳۸۶ ۱۳۸۷
زن ها فرشته اند ۱,۱۴۸,۳۸۵ ۳ ۱۳۸۶ اول خردادماه ۱۳۸۷
اخراجی ها ۲ ۵,۳۲۸,۲۹۷ ۱ ۱۳۸۷ اول فروردین ماه ۱۳۸۸
پسر تهرانی ۸۴۸,۴۷۹ ۵ ۱۳۸۷ تیرماه ۱۳۸۸
سلام بر عشق ۳۶۰,۸۱۳ ۹ ۱۳۸۸ ۲۶ اسفند ۱۳۸۸ ۱۳۸۹
پوپک و مش ماشاءالله ۷۱۹,۸۷۴ ۲ ۱۳۸۸ ۱۱ فروردین ماه ۱۳۸۹
سن پطرزبورگ ۳۷۱,۶۶۰ ۶ ۱۳۸۸ ۱۴ تیرماه ۱۳۸۹
بیداری رویاها ۲۹,۱۳۵ ۴۵ ۱۳۸۸ ۱۶ تیرماه ۱۳۸۹
یک اشتباه کوچولو ۱۴۱,۳۶۱ ۲۴ ۱۳۸۷ شهریورماه ۱۳۸۹
اخراجی ها۳ ۲,۱۹۹,۷۵۰ ۱ ۱۳۸۹ ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ ۱۳۹۰
زنان ونوسی مردان مریخی ۵۹۶,۳۶۲ ۵ ۱۳۸۹ ۲ شهریورماه ۱۳۹۰
شیش و بش ۷۴۳,۹۷۷ ۴ ۱۳۸۹ ۱۶ شهریورماه ۱۳۹۰
شب ۳۲,۶۵۳ ۴۵ ۱۳۸۶ ۲۳ بهمن ماه ۱۳۹۰
قلاده های طلا ۹۱۷,۲۸۳ ۲ ۱۳۹۰ ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۳۹۱
قفس طلایی ۵۸,۹۷۳ ۲۹ ۱۳۸۹ ۱۸ خردادماه ۱۳۹۱
آهوی پیشونی سفید ۲۳۵,۷۸۱ ۹ ۱۳۹۰ ۱۹ مهرماه ۱۳۹۱
رژیم طلایی ۱۲۳,۹۲۴ ۱۷ ۱۳۹۱ ۲۳ اسفندماه ۱۳۹۱ ۱۳۹۲
خودزنی ۳۸,۶۳۳ ۳۲ ۱۳۹۰ ۲۲ خردادماه ۱۳۹۲
خانوم ۹۵,۵۷۵ ۲۷ ۱۳۹۲ ۲۶ شهریورماه ۱۳۹۳
آتیش بازی ۲۵۹,۶۹۰ ۱۴ ۱۳۹۲ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴
پی ۲۲ ۳۷,۹۱۸ ۴۰ ۱۳۹۲ ۲ دی ماه ۱۳۹۴
آدم باش ۱۵۸,۳۹۷ ۱۹ ۱۳۹۳ ۱۶ دی ماه ۱۳۹۴
ناردون ۶۶۱,۵۹۹ ۱۱ ۱۳۹۴ ۲۰ مردادماه ۱۳۹۵
هلن ۴۳,۳۱۹ ۴۸ ۱۳۹۴ ۴ اسفند ۱۳۹۵
سه بیگانه ۴۲,۸۰۰ ۴۹ ۱۳۹۳ ۱۸ اسفندماه ۱۳۹۵
ثبت با سند برابر است ۴۱۵,۸۶۵ ۱۵ ۱۳۹۴ اول آذرماه ۱۳۹۶
دارکوب ۲۲۵,۷۰۲ ۳۱ ۱۳۹۶ ۶ تیرماه ۱۳۹۷
شعله ور ۱۱۱,۶۴۴ ۴۴ ۱۳۹۵ ۲۴ مردادماه ۱۳۹۷
خانم یایا ۳۲۱,۲۸۷ ۲۵ ۱۳۹۶ ۱۸ آبان ۱۳۹۷
جانان ۳۹,۱۳۷ ۴۷ ۱۳۹۷ ۱۶ مردادماه ۱۳۹۸
درخونگاه ۱۰۸,۲۰۰ ۳۳ ۱۳۹۶ ۱۰ مهرماه ۱۳۹۸
چشم و گوش بسته ۱,۱۲۸,۴۳۷ ۷ ۱۳۹۷ ۱۵ آبان ماه ۱۳۹۸
میانگین تعداد تماشاگر ۶۷۶,۴۰۶        

 

تماشای آنلاین فیلم‌های امین حیایی 

نظر شما چیست؟

ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از اینکه نظرتان را با ما در میان می‌گذارید، خوشحالیم