بستن
تاریخچه جستجو

      فیلترشکن شما روشن است. برای استفاده بهتر از فیلیمو و تماشای رایگان با اینترنت ایرانسل، رایتل و مبین‌نت، فیلترشکن خود را خاموش و صفحه را از اول باز کنید.

      سریال آقازاده

      سریال آقازاده

      92 % (2045159)
      مناسب برای بالای 18 سال

      اگر ساکن خارج از کشور هستی، می‌توانی این سریال را در تلویکا ببینی.

      قسمت‌های
      آقازاده
      مرتب سازی
      • از اول به آخر
      • از آخر به اول
      loader

      سوالات متداول

      زمان انتشار سریال آقازاده چه روزهایی است؟
      این سریال در روزهای جمعه منتشر میشود.
      کارگردانی سریال آقازاده برعهده کیست؟
      کارگردان این سریال بهرنگ توفیقی است.
      مدت زمان هر قسمت از سریال آقازاده چقدر است؟
      هر قسمت از این سریال معمولا بین 45 تا 60 دقیقه است.
      تعداد فصل های سریال آقازاده چقدر است؟
      این سریال یک فصل دارد.
      خواننده سریال آقازاده کیست؟
      علی زندوکیلی خوانندگی تیتراژ های ابتدا و انتهای این سریال را برعهده داشته است.
      نقش حامد عنقا در سریال آقازاده چیست؟
      حامد عنقا به عنوان تهیه کننده و نویسنده در این سریال فعالیت کرده است.
      مانلی در سریال آقازاده کیست؟
      نقش مانلی را پردیس پورعابدینی بازی کرده است.

      سایر عوامل سریال آقازاده

      نقد‌های سریال آقازاده

      • رکورد جدید سریال آقازاده | بیش از ۱ میلیارد دقیقه تماشا فقط در فیلیمو!

        به گزارش روابط عمومی فیلیمو، یک رکورد جدید برای سریال آقازاده ثبت شده است؛ آن هم زمانی که تنها یک قسمت به پایان این سریال با طراحی، نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقا و کارگردانی بهرنگ توفیقی باقی مانده،. قسمت های مختلف سریال آقازاده در مجموع با رد کردن یک میلیارد دقیقه تماشا، رکوردی منحصربه فرد در سامانه فیلیمو ثبت کردند.

      • قسمت جدید سریال آقازاده به رکورد قبلی خودش هم رحم نکرد!

        به گزارش روابط عمومی فیلیمو، قسمت بیست و چهارم آقازاده با نام «نقاب» که سرنوشت یکی از شخصیت های اصلی سریال در آن مشخص می شود، در مدت زمان ۱۲ ساعت پس از انتشار توانست رکورد قسمت های قبل از خودش را تغییر دهد و با ۱۷ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۴۱۶ دقیقه تماشا صدر نشین میزان بازدید باشد و رکورد جدیدی را در فیلیمو برای خودش ثبت کند.

      • نقد سریال «آقازاده»؛ مسائل ملتهب روز و آقازاده خوب علیه آقازاده بد

        چند هفته ای است که پخش «آقازاده» شروع و سریال هنوز به نیمه نرسیده با واکنش های متفاوت و حاشیه متنی و فرامتنی در فضای رسانه ای مواجه شده است. سریالی که خیلی از مسائل بحث برانگیز روز برای اولین در آن با شفافیت و صراحت مورد اشاره قرار می گیرند. در ادامه با فیلیمو شات همراه باشید تا نگاهی دقیق تر داشته باشیم به «آقازاده».

      • رشد ۳۰ درصدی دقیقه تماشای سریال «آقازاده»

        به گزارش روابط عمومی فیلیمو، در آستانه انتشار قسمت بیستم سریال «آقازاده»، میانگین دقیقه تماشا در ١٢ ساعت ابتدایی پخش پنج قسمت آخر این سریال (قسمت های پانزده، شانزده، هفده و هجده) به بیش از ۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار دقیقه تماشا رسیده که در مقایسه با میانگین ۱۲ ساعت ابتدایی پنج قسمت ابتدایی این سریال، که بیش از ۱۰میلیون و ۲۰۰ هزار دقیقه تماشا بود، نشان از رشد ۲۸ درصدی میزان بازدید این سریال دارد.
        بر اساس همین آمار، میزان دقیقه تماشای مخاطبان سریال «آقازاده» در سامانه فیلیمو طی ۱۲ ساعت ابتدایی انتشار قسمت ۱۹ به تنهایی نسبت به قسمت اول جهش دوبرابری پیدا کرده است.

      • امیر آقایی در نقش های منفی سریال «آقازاده» و فیلم «شنای پروانه»؛ نزدیک به هیولا

        نزدیک به دو دهه است که امیر آقایی به یکی از بازیگران مهم سینما و تلویزیون ایران تبدیل شده؛ بازیگری با خاستگاه تئاتری که کارش را با نقش های کوتاه در سینما و تلویزیون شروع کرد، به مرور محبوبیت بیشتری پیدا کرد و در نقش هایی با مدت حضور بیشتر دیده شد و به همین دلیل، به بازیگر پرکاری تبدیل شد. با وجود این که به عنوان یک بازیگر شناخته شده در سال های اخیر بازی های خوب و تحسین شده نداشته، پرسونا و استایل شخصی بیرون قابش شهرت بیشتری داشت؛ علت آن را هم باید در نقش های کوتاه و مکمل زیادی جستجو کرد که طی نزدیک به بیست سال ایفا کرده است و مخاطب، حضور خود او را زودتر و پررنگ تر از نقش ها به خاطر سپرده. اما امسال را شاید بتوان نقطه عطفی در کارنامه امیر آقایی در نظر گرفت و سریال جدید «آقازاده» و فیلم «شنای پروانه» را (که بالاخره سیمرغ بلورین را برای او به همراه داشت) به عنوان مصادیق اصلی موردبررسی قرار داد. آثاری که آقایی در آن ها فرصت پیدا کرده تا توانایی های خودش را به عنوان یک شرور تمام عیار بروز دهد.
        در ادامه، با فیلیمو شات همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم به تجربه های اخیر امیر آقایی در ایفای نقش دو شرور متفاوت در سریال «آقازاده» و «شنای پروانه».

      • رکورد دست نیافتنی «آقازاده» در سرویس فیلیمو

        رکورد دست نیافتنی سریال «آقازاده» در سرویس وی او دی فیلیمو طرفداران را شگفت زده کرد.
        بررسی میزان تماشای آنلاین سریال «آقازاده» بر روی سامانه پخش فیلیمو نشان می دهد که این سریال در چهار روز ابتدایی با فاصله بسیار قابل توجه رکوردهای پیشین را پشت سر گذاشته است.

      دیدگاه‌های سریال آقازاده

      دیدگاه ها
      • فصل ها
      • قسمت ها
      • بازگشت
      • u
        دیدگاه مفید _spoil :no__

        مفهوم آخر فیلم این بود که عدالت زنده است و فساد هم همچنان ادامه داره مهم اینکه گمراه نشیم

      • u
        Taraneh Ebnalnassir
        دیدگاه مفید _spoil :no__

        خوب شد مثل فیلم هندی تمومش نکردند که همه قاتلها پیدا بشوند و مانلی هم زنده بشه.

      • u
        دیدگاه مفید _spoil :no__

        من عاشق امیر حسینم تنها کسی که هیچ مصرفی نداشت تو فیلم و فقط یا ساندویج میخورد یا تخمه بعضی وقتام دوکلمه حرف میزد

      • u
        _spoil :no__

        فصل دوم آقازاده

      • u
        _spoil :no__

        بسیارعالی بود بازی سینا سهیلی و امیراقایی ۲۰ بود

      • u
        _spoil :no__

        جالبه

      • u
        _spoil :no__

        خیلی روند فیلم کند بود

      • u
        _spoil :yes__
        این دیدگاه داستان فیلم را لو می‌دهد

        عالی

      • u
        _spoil :no__

        بهتر از چیزی بود که تصور می‌کردم سریال ایرانی نمیبینم اصلا ولی واقعا عالی بود

      • _spoil :no__

        عالی بود

      • u
        _spoil :no__

        خیلی سریال زیبایی بود ، به نسبت بهترین بود

      • u
        _spoil :no__

        امیر اقایی عالی بودن فیلم خوبی بود ممنون

      • u
        _spoil :no__

        اخرش معلوم نشد

      • u
        MEYSAMGHOLAMI
        _spoil :no__

        خيلي خوشم اومد.. خوش ساخت و بازيگران عااالي

      • u
        _spoil :no__

        عالیییی بود فیلمنامه،کارگرداتی،مخصوصا ترکیب بازیگران،وهنرنمایی عالیه امیر آقایی واقعا بازیگر درجه یکی هستن👏👏👏

      • Raha
        _spoil :no__

        اگر قسمت دوم داشته باشد خوب است وگرنه تکلیف شهنام و حامد معلوم نشد

      • u
        _spoil :no__

        عالی بود

      • u
        _spoil :no__

        خیلی خوب بود

      • u
        _spoil :no__

        یک سريال حيجان انگیز وجذاب .که کاملا واقعی به نظر میرسدوارزش بارها دیدن را دارد.باتشکر ودست مریزاد از سازندگان ودست اندرکاران اين اثر.وسازندگان وگروه فیلیمو دست شما درد نکنه.دست خدا همراهتون.

      • _spoil :no__

        عالی

      • _spoil :no__

        عااالی

      • u
        _spoil :no__

        عالی بود حرف نداشت کاش فصل دومشم بسازن

      • u
        _spoil :no__

        فصل دوم بسازید